Ноутбук Lenovo ThinkPad P16v-G1 16" WUXGA IPS AG, Intel i7-13700H, 32GB, F1TB, UMA, DOS, чорний (21FDS2JT00)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Тип екрана
  • IPS
  • Діагональ екрана
  • Частота оновлення екрана
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Lenovo LenovoВиробник

Продуктивність, на яку ви можете покластися Lenovo ThinkPad P16v з величезним об'ємом надшвидкої пам'яті та накопичувачів, а також безліччю високошвидкісних портів і відмінними можливостями під'єднання забезпечує потужність і продуктивність для роботи в будь-якому місці.

А коли буде потрібно максимально прискорити роботу, режим Ultra Performance Mode дасть змогу швидко впоратися з найбільш ресурсоємними завданнями. Дисплей високої роздільної здатності з широкими можливостями налаштування Lenovo ThinkPad P16v можна налаштувати для конкретного користувача, але вона завжди забезпечуватиме максимальну чіткість і якість зображення завдяки співвідношенню сторін 16:10 і різним опціям, включно з високопродуктивними дисплеями із заводським калібруванням, а також сенсорним екраном.

Ця мобільна станція також оснащена повнорозмірною клавіатурою з підсвічуванням, цифровою панеллю і широкою сенсорною панеллю.

Ви можете вибрати модель, оснащену гібридною 5-мегапіксельною інфрачервоною веб-камерою, щоб поліпшити якість відео-конференц-зв'язку.

А захисна шторка подарує вам спокій поза нарадами. Будь-яка робота по плечу Володіючи сертифікатами різних незалежних постачальників програмного забезпечення (ISV), включно з Adobe Premier Pro, 3ds Max і HyperWorks, Lenovo ThinkPad P16v забезпечує безперебійну роботу застосунків, оптимізованих для робочих навантажень, де б ви не працювали.

Цей пристрій також оснащено вдосконаленою системою охолодження із забором повітря через клавіатуру і розташованим ззаду тепловідведенням із двома вентиляторами, що забезпечує максимальну продуктивність за великих робочих навантажень і дає змогу з легкістю працювати в багатозадачному режимі. Безпека та екологічність гарантована Кожен ThinkPad захищений системою ThinkShield.

Це комплекс апаратних і програмних рішень для забезпечення безпеки, що включає вбудований сканер відбитків пальців для зручного входу в систему і самовідновлювальний BIOS, який дає змогу відновлювати колишні налаштування системи.

Мобільна станція Lenovo ThinkPad P16v також пройшла випробування за стандартами Міністерства оборони США для забезпечення максимальної надійності та довговічності.

Вона виготовлена з перероблених компонентів, постачається в пакуванні без пластику та має сертифікати екологічності.

Одним словом, ця мобільна станція ідеально підходить для тих, хто працює у сфері вищої освіти, архітектури, машинобудування, розробки програмного забезпечення тощо.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки