uk ru

Ноутбук ASUS Vivobook 15 X1502ZA-BQ644 15.6" FHD IPS, Intel i3-1215U, 12GB, F512GB, UMA, NoOS, Блакитний (90NB0VX1-M00V50)

Код товару: 253778903
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип екрана
  • IPS
  • Діагональ екрана
  • Частота оновлення екрана
  • Модель процесора
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Asus AsusВиробник

Особилвості: Комфорт для очей Ноутбук Vivobook 15 наділений чудовим дисплеєм NanoEdge, який може похвалитися широкими кутами огляду та тонкою рамкою, що зникає. Опційно підтримується сенсорний інтерфейс.

Безпека дисплея для очей, у тому числі низький рівень синього світла, що випромінюється ним, підтверджується сертифікатом ергономічності TÜV Rheinland. Яскраве забарвлення Ноутбук Vivobook 15 має лаконічний дизайн і доступний у трьох привабливих колірних варіантах: чарівному синьому, вишуканому сріблястому та затишному теракотовому.

Його корпус досить тонкий, щоб прослизнути в будь-який рюкзак і легкий, щоб його можна було без зусиль нести однією рукою. Ноутбук для спілкування Кришку ноутбука Vivobook 15 можна розкривати на 180 °, кладучи її на стіл.

Це особливо зручно під час обговорення проектів із колегами чи клієнтами.

Клавіатура може бути наділена опціональним підсвічуванням для комфортної роботи в темряві. Повнорозмірна клавіатура Клавіші клавіатури ErgoSense розташовані з великим кроком, як і у звичайних зовнішніх клавіатур. Відстань між їхніми центрами – 19,05 мм.

Це сприяє комфорту для рук та точності набору тексту. Глибокий хід клавіш – 1,4 мм Завдяки глибокому ходу клавіш не потрібно використовувати велику силу при наборі тексту, а гумові штовхачі під їх капелюшками чинять ідеально вивірений опір пальцям, створюючи виразний тактильний відгук.

Це важливо для того, щоб користувач чітко відчував реєстрацію натискання на кожну клавішу. Пригнічення зростання бактерій на 99% – для захисту вашого здоров'я На поверхнях будь-якого ноутбука знаходяться тисячі потенційно небезпечних бактерій.

Щоб зробити пристрій більш гігієнічним, воно обробляється ексклюзивним захисним покриттям AntiBacterial Guard, яке, згідно з проведеними дослідженнями, пригнічує зростання бактерій у 24-годинний період на 99%.

Захист AntiBacterial Guard допоможе запобігти передачі шкідливих мікроорганізмів через контакт з поверхнями ноутбука. Антибактеріальне покриття ASUS На поверхню, оброблену покриттям ASUS Antibacterial Guard, наноситься зразок із 10 тисяч бактеріальних клітин.

Після 24-годинного періоду це число знижується лише до 16.

За тих самих умов, але без ASUS Antibacterial Guard, кількість бактеріальних клітин зростає до 28 тисяч.

Цей тест проводиться за стандартом ISO 22196 з використанням кишкової палички (Escherichia coli) та золотистого стафілокока (Staphylococcus aureus). Апаратна шторка веб-камери Веб-камера ноутбука Vivobook 15 має спеціальну шторку.

Засунувши її, можна не боятися випадково активізувати відеозв'язок.

Залишити відгук проНоутбук ASUS Vivobook 15 X1502ZA-BQ644 15.6" FHD IPS, Intel i3-1215U, 12GB, F512GB, UMA, NoOS, Блакитний (90NB0VX1-M00V50)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки