Ноутбук ASUS TUF Gaming A17 FA707XI-LL036 17.3" WQHD IPS, AMD R9-7940HS, 16GB, F1TB, NVD4070-8, NoOS, Сірий (90NR0FL6-M002B0)

Код товару: 253643603
Ноутбук ASUS TUF Gaming A17 FA707XI-LL036 17.3" WQHD IPS, AMD R9-7940HS, 16GB, F1TB, NVD4070-8, NoOS, Сірий (90NR0FL6-M002B0)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип екрана
  • IPS
  • Діагональ екрана
  • Частота оновлення екрана
  • Модель процесора
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

ПОВНА БОЄГОТОВНІСТЬ Перейдіть відразу до дій із ноутбуком TUF Gaming A17.

Ноутбук може постачатися з вже встановленою операційною системою Windows 11 та процесором до AMD Ryzen 9 7940HS і має до 32 ГБ блискавично швидкої оперативної пам’яті DDR5, 4800 МГц, тож ви зможете з легкістю транслювати відео і працювати у кількох програмах одночасно.

Розкрийте свій повний ігровий потенціал з відеокартою GeForce RTX 4070 для ноутбуків, доповненою спеціальним мультиплексором MUX Switch.

Коли ваша ігрова бібліотека заповниться, ви зможете розширити сховище даних за допомогою порожнього слота M.2 під SSD-накопичувач NVMe. ДЛЯ БУДЬ-ЯКИХ ЗАВДАНЬ Отримайте вибухову потужність завдяки процесору AMD Ryzen™ 9 7940HS у максимальній конфігурації.

Він доповнений повноцінною системою охолодження, а тому чудово підходить для ігор та одночасної роботи у кількох програмах.

Цей процесор, виготовлений на базі новітньої архітектури Zen 4 за технологією 4 нм, має більш ніж достатньо потужності для сучасних ігор і програм. NVIDIA ADVANCED OPTIMUS За допомогою технології NVIDIA Advanced Optimus ноутбук може автоматично вмикати мультиплексор MUX Switch, щоб передавати складені дискретною відеокартою кадри безпосередньо на дисплей, обходячи інтегроване графічне ядро.

Такий спосіб передачі підвищує швидкодію на 5–10% порівняно з пристроями без MUX Switch, що забезпечує найкомфортніші відчуття від ігор – і не потребує від вас жодних дій для цього.

Крім того, ця технологія заощаджує заряд акумулятора, оскільки може автоматично перемикатися з використання дискретної відеокарти, що споживає багато енергії, на більш економну вбудовану.

Чим би ви не займалися, пристрій самостійно перейде в оптимальний режим роботи – вам не потрібно для цього нічого роботи. ЗАЛИШТЕ СУПЕРНИКІВ ДАЛЕКО ПОЗАДУ Працюючи під повним навантаженням, центральні процесори з великою кількістю ядер виділяють багато тепла.

Тому ноутбук TUF Gaming A17 обладнаний двома потужними вентиляторами Arc Flow Fans™, кожен з яких містить 84 лопатки.

Оновлена конструкція лопаток зі змінною товщиною має дві переваги: вона збільшує тиск і водночас зменшує турбулентність, а отже, забезпечує більш потужне охолодження без зайвого шуму.

Завдяки цій системі, до складу якої може входити до чотирьох груп вентиляційних отворів і до п’яти окремих теплових трубок, TUF Gaming A17 у моделі 2023 року не перегріватиметься навіть у найбільш вимогливих до ресурсів іграх.  ARC FLOW FANS  Тонкий корпус ускладнює проходження повітря, яке охолоджує ноутбук, тому ми всебічно вдосконалили вентилятори Arc Flow Fans™.

Кожен вентилятор оснащений 84 лопатками, товщина яких змінюється від основи до кінчика таким чином, щоб максимально посилити повітряний потік. СУЧАСНІ ІНТЕРФЕЙСИ Замок Kensington® USB 3.2 Gen 1 Type-A Живлення RJ45 HDMI 2.1 Порт USB4® USB 3.2 Gen2 Type-C з Power Delivery USB 3.2 Gen 1 Type-A Комбінований аудіороз'єм Незалежно від того, які у вас налаштування, з ноутбуком TUF Gaming A17 ви будете завжди залишатися на зв’язку.

Окремий порт HDMI 2.1, доповнений двома портами USB Type-C з підтримкою інтерфейсу DisplayPort, а також можливості заряджання та універсальної функціональності USB 4.

Зі швидким і надійним бездротовим модулем Wi-Fi 6 (802.11ax) ви зможете вийти в Інтернет та ефективно працювати з будь-якого місця або ж під'єднатися напряму за допомогою вбудованого порту Gigabit Ethernet. ЗАРЯД ЕНЕРГІЇ Акумулятор ємністю 90 Вт·год у поєднанні з енергоощадним процесором AMD Ryzen 9 7940HS забезпечує тривалий час автономної роботи, а технологія швидкого заряджання дає змогу зарядити пристрій до 50% усього за 30 хвилин. ЧУТНО ВСЕ Dolby Atmos Hi-Res Audio сертифікація Двостороннє інтелектуальне шумозаглушення Два динаміки з технологією Dolby Atmos створюють звукову сцену з високою точністю відтворення звуку, а формат звуку Hi-Res гарантує, що музика звучатиме у навушниках так, як було задумано.

Двостороннє інтелектуальне шумозаглушення вилучає з вхідного та вихідного звуку фонові шуми, даючи вам змогу зосередитися на тому, що відбувається.

Залишити відгук проНоутбук ASUS TUF Gaming A17 FA707XI-LL036 17.3" WQHD IPS, AMD R9-7940HS, 16GB, F1TB, NVD4070-8, NoOS, Сірий (90NR0FL6-M002B0)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки