Неттоп Dell OptiPlex 7010 MFF (N003O7010MFF_UBU)

Код товару: 259601603
Неттоп Dell OptiPlex 7010 MFF (N003O7010MFF_UBU)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Модель процесора
  • Виробник GPU
  • Виробник відеокарти
  • Тип оперативної пам'яті
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dell DellВиробник

Комп’ютер Dell OptiPlex 7010 MFF - це потужний персональний неттоп, який ідеально підходить для повсякденних завдань і розваг.

Завдяки процесору Intel i5-13500T відмінної продуктивності, можна легко обробляти різноманітні завдання без затримок. Особливості: Виглядає елегантно, економить простір Компактний дизайн: Отримайте максимальну продуктивність, займаючи мінімум місця. Розширювана пам’ять: Твердотільний накопичувач до 1 M.2 SSD забезпечує швидке та надійне високошвидкісне зберігання даних. Відріжте шнури: Легко підключайте бездротові пристрої Dell Premier за допомогою сполучення одним клацанням миші. Виберіть свій варіант: Виберіть один із шести спеціальних варіантів кріплення, які відповідають потребам вашого робочого простору, завдяки найгнучкішому форм-фактору OptiPlex. Приголомшливі види: Насолоджуйтеся роздільною здатністю 5K з додатковим роз’ємом DisplayPort. Гнучкість ІТ Безпроблемне введення в експлуатацію: Готовий до роботи з функціями віддаленого керування BIOS і очищення жорсткого диска. Легкість в управлінні: опції платформи Intel vPro надають сучасні можливості керування та апаратні засоби захисту. Заощаджуйте час: Шасі, що не потребує інструментів, забезпечує легкий доступ для обслуговування, ремонту та модернізації. Живіть віртуальні робочі столи (VDI) за допомогою пристроїв преміум-класу: Новий Micro доступний з рішеннями Dell Cloud Client Workspace, призначеними для безперешкодного та безпечного доступу до віртуальних робочих просторів. Розумні та безпечні Входить до портфоліо Dell Trusted Devices: OptiPlex пропонує захист до, під та над операційною системою, забезпечуючи комплексний захист від нових загроз. Оптимізатор Dell Інтелект, створений навколо вас: Автоматично персоналізуйте та підвищуйте продуктивність своєї системи та всієї екосистеми за допомогою Dell Optimizer - програмного забезпечення для оптимізації на основі штучного інтелекту, яке навчається та реагує на ваші робочі процеси. Персоналізована продуктивність: Інтелект і машинне навчання підвищують продуктивність, автоматично персоналізуючи функції продуктивності для всієї вашої екосистеми, що робить їх найрозумнішими ПК у світі. Інтелектуальна співпраця: Отримайте найінтелектуальніший у світі досвід спільної роботи завдяки інтелектуальним функціям аудіоконференцій, зв’язку та продуктивності - і все це в одному програмному забезпеченні. Безпека, захист і керованість: Ми гарантуємо, що оптимізація та збір даних відбувається за суворими процедурами, щоб захистити вашу інформацію.

Будь-які дані, які ми збираємо, аналізуються локально у вашій системі, щоб покращити роботу на вашому персональному комп’ютері. Сприяння сталому розвитку У 2007 році OptiPlex став першим продуктом, виготовленим із переробленого пластику, а в 2014 році - першим, у якому були використані матеріали з нашого замкнутого ланцюга постачання.

Настільні комп’ютери OptiPlex Micro містять до 59% перероблених матеріалів, включно з пластиком замкнутого циклу та пластиком, що потрапляє до океану.

Ці продукти також мають золотий сертифікат EPEAT та сертифікат Energy Star.

Залишити відгук проНеттоп Dell OptiPlex 7010 MFF (N003O7010MFF_UBU)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки