uk ru

Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973)

Код товару: 246910503
Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973)
Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973) - Прев'ю фото №1
Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973) - Прев'ю фото №2
Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973) - Прев'ю фото №3
Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973) - Прев'ю фото №4
Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973) - Прев'ю фото №5
Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973) - Прев'ю фото №6
Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973) - Прев'ю фото №7
Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973) - Прев'ю фото №8
Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973) - Прев'ю фото №9
Навушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973) - Прев'ю фото №10
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Частотний діапазон мікрофону
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Sennheiser SennheiserВиробник

Ніяких компромісів з комфортом

Конструкція і ергономіка навушників розроблені на основі результатів спеціальних досліджень переваг користувачів, тому CX True Wireless не тільки добре ізолюють слух від зовнішнього шуму, але також дуже зручні і не доставляють ніякого дискомфорту, навіть якщо не знімати їх годинами. А завдяки фірмовим вкладкаів-амбушюрам навушники швидко адаптуються до анатомічних особливостей вушних каналів свого користувача, надійно утримуються на своєму місці і дають можливість слухати музику з істинним задоволенням де завгодно – вдома, на роботі, в дорозі, в тому числі і в дуже шумному оточенні ( в громадському транспорті, в галасливих офісних приміщеннях і т.д.). Крім того, навушники також мають сертифікат відповідності вимогам стандарту IPX4, який підтверджує, що вони захищені від водяних бризок, вологи та поту, і що їх можна носити під дощем. Модель CX True Wireless випускається в двох версіях – матово-чорної і матово-білою.

Смарт-інтерфейс

Панелі керування на обох навушниках сенсорні і настроюються. А значить, щоб зробити CX True Wireless ще зручніше, завжди можна створити власний інтерфейс дистанційного керування основними функціями плеєра, телефону і активації голосового помічника, Google Асистента або Apple Siri. Зарядний кейс працює теж просто і інтуїтивно зрозуміло: навушники автоматично вимикаються, коли кладеш їх в кейс, і включаються, коли витягаєш. Еквалайзер в мобільному додатку Sennheiser Smart Control завжди допоможе легко і просто оптимізувати звук відповідно до своїх персональними вподобаннями: підняти баси за допомогою пресету Bass Boost, включити режим прослуховування подкастів та ін.

Зв'язок без перешкод

Лівий і правий CX True Wireless оснащені відразу двома спрямованими мікрофонами кожен, і налаштовані вони на передачу мови з оптимальною виразністю. При цьому для телефонної розмови або озвучування команд голосовому помічнику в смартфоні досить і одного навушника. Нова для серії Sennheiser True Wireless функція" Перемикання ролі" дозволяє використовувати будь-який навушник з пари незалежно від іншого і без обмежень функціонала.Плюс до цього, у CX True Wireless передбачена також настроюється функція сайдтона, за допомогою якої завжди можна послухати в навушниках свій Голос (В тому числі і прямо під час телефонної Розмови). Налаштовується функція теж ПРОСТО – відкриваємо мобільний Додаток Smart Control і парою тапов по слайдеру встановлюємо потрібний режим сайдтона: включений, середній рівень і Вимкнений. НАВУШНИКИ CX True Wireless підтримують всі найбільш популярні сучасні аудіокодеки ВКЛЮЧАЮЧИ SBC, AAC і aptX і незмінно радують дуже чистим і приємним звучанням незалежно від того, до якого мобільного пристрою вони підключені, на iOS або на Android. Швидке підключення, бездоганну якість і стабільність передачі бездротового аудіосигналу у CX True Wireless гарантує технологія Bluetooth 5.2. А за допомогою функції керування Bluetooth-з'єднанням у Smart Control навушники легко і швидко переключаються з одного пристрою на інший.

Залишити відгук проНавушники Sennheiser CX True Wireless (CX200TW1) Mic Black (508973)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки