Навушники Sennheiser CX 80 S Mic (508896)

Код товару: 246909803
Навушники Sennheiser CX 80 S Mic (508896)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Частотний діапазон мікрофону
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Sennheiser SennheiserВиробник

Основні особливості моделі Sennheiser CX 80S

Потрібні просто хороші навушники, які просто відтворюють хороший звук? ОК. Нові CX 80S від Sennheiser - це саме вони є. Провідні, внутрішньоканальні, легкі і міцні, комфортні, практичні і з зручними пультом. Тобто, це звичайні Sennheiser, які і звучать відмінно, і виглядають в рівній мірі елегантно і стильно.

В основі нових CX 80S - фірмові високотехнологічні драйвери Sennheiser, які відтворюють добре збалансований, чистий і природний звук, без непотрібних крайнощів як в діапазоні високих, так і на низьких частотах.

Компактні і надійні і разом з тим стильні та функціональні - це теж вони, Sennheiser CX 80S. Завдяки продуманій ергономіці чашок і насадок-вкладишів навушники оптимально розташовуються в вушних каналах і ефективно ізолюють слух від зовнішніх шумів. CX 80S комплектуються трьома парами м'яких силіконових вкладишів різного діаметру (S, M і L). З їх допомогою можна без проблем підігнати навушники під вушні канали будь-якого розміру, а також вибрати щільність прилягання насадок, з якої звук сприймається максимально якісним і повним.

Мініатюрний багатофункціональний пульт дистанційного керування основними функціями плеєра і телефону зручно розташований на кабелі навушників. З ним CX 80S перетворюються в сучасну дротову гарнітуру. Натисканням кнопки пульта можна запустити відтворення треку або поставити його на паузу, приймати або відхиляти вхідні дзвінки і розмовляти по телефону, не виймаючи щораз навушники з вух.

Залишити відгук проНавушники Sennheiser CX 80 S Mic (508896)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
Немає в наявності
3 626 18 2 979 кешбек 102