Навушники Over-ear Technics EAH-A800 BT 5.2, ANC, Hi-Res, SBC, AAC, LDAC, Wireless, Mic (EAH-A800G-K)

Код товару: 246821703
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка звуку
  • 2
  • Частотний діапазон мікрофону
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

TechnicsВиробник

Спадщина досконалості.
Насолоджуйтесь чудовим звуком.

Легендарна якість Technics гарантує користувачам навушників EAH-A800 чудовий звук, абсолютний комфорт вухам та безкомпромісну чіткість розмов вдома, на роботі та в подорожах. Насолоджуйтесь високоякісним звуком у зручних навушниках.

Насолоджуйтесь найдрібнішими нюансами

Чистий, іммерсивний звук із відчуттям діапазону та глибини. 40-міліметровий драйвер з 3-шаровою діафрагмою з ПЕЕК/поліуретану дозволяє зануритися в плавний, деталізований звук із глибоким басом. Безкомпромісна якість звуку завдяки підтримці бездротового аудіо високої роздільної здатності з LDAC™. Забезпечують передачу звуку 96 кГц/24 біт у форматі LDAC під час підключення через Bluetooth®.

Чіткий звук під час розмов

Завдяки 8 окремим мікрофонам та вдосконаленому придушенню шуму вітру EAH-A800 чітко передають голос під час кожного виклику; технологія Beamforming та шумоподавлення 4 мікрофонами* ізолює та посилює слова, зводячи до мінімуму навколишній шум.

*Різні умови довкілля можуть вплинути на продуктивність.

Пориньте у звук

Володіючи найкращим у галузі шумозаглушенням, EAH-A800 поєднують у собі подвійне гібридне придушення шуму з прямим та зворотним зв'язком з аналоговим та цифровим обробленням, забезпечуючи справді імерсивне прослуховування.

*На 31 жовтня 2021 р., згідно з дослідженням корпорації Panasonic за протоколом JEITA; виміряно з використанням керівних принципів, що відповідають вимогам JEITA, на ринку накладних навушників із шумоподавленням.

Комфортна посадка, що підлаштовується під кожний ваш рух

Комфортно сидять на голові завдяки амортизуючим, суперм'яким амбушюрам. Вони рівномірно розподіляють тиск та забезпечують стабільну посадку. Зручне оголов'я зменшує тиск на голову.

Режим прозорості

У режимі прозорості відбувається повне уловлювання голосів та інших оточуючих звуків, що робить звучання більш природним, якби ви взагалі були без навушників. Уловлюють широкий діапазон звуків від низьких до високих частот.

Режим концентрації уваги

Режим концентрації уваги пригнічує небажані зовнішні шуми, що полегшує сприйняття людського голосу. Ідеальний помічник, коли вам потрібно почути оголошення в аеропорту і т.д.

Персоналізований звук для повсякденного використання
Програма Technics Audio Connect*
Нова програма Technics Audio Connect* спрощує пару, дозволяє в точності адаптувати параметри шумозаглушення та режиму звуку до ваших умов.

Найкращий у галузі час роботи від батареї

До 50 годин роботи на одній зарядці при активованій активній системі шумоподавлення з швидкою 15 хвилинної зарядкою для 10 годин відтворення; датчик носіння для автоматичного вимкнення; навушники легко складаються для розміщення в компактному чохлі для перенесення.

Багатоточкове сполучення Bluetooth®
Багатоточкове сполучення дозволяє одночасно підключатися до двох пристроїв Bluetooth®.

Датчик носіння вкл./вимк. відтворення

Відтворення музики при зніманні навушників з голови. Якщо повторно надіти, через 60 секунд відтворення відновиться. Зручна, безперебійна робота.

Голосовий помічник

Ви можете запустити голосове керування на смартфоні, щоб вибирати музику, регулювати гучність та здійснювати телефонні дзвінки.

8 високопродуктивних мікрофонів MEMS

Головний мікрофон для захоплення голосу

Мікрофон для захоплення мови активно вловлює ваш голос, придушуючи навколишній шум за допомогою технології beamforming, та забезпечує чіткість розмови навіть у шумній обстановці. Крім того, навушники оснащені системою шумозаглушення вітру, яка знижує рівень шуму, що створюється коливаннями повітря.

Головний мікрофон для захоплення голосу Допоміжний мікрофон для захоплення голосу

Мікрофони для захоплення мови активно вловлюють голос, придушуючи навколишній шум за допомогою технології Beamforming, та забезпечують чіткість розмови навіть у шумній обстановці. Крім того, навушники оснащені системою шумозаглушення вітру, яка знижує рівень шуму, що створюється коливаннями повітря.

Допоміжний мікрофон для захоплення голосу Мікрофон прямого зв'язку

Усунення шуму ззовні за допомогою арифметичної обробки за допомогою програмного керування. Крім того, навушники оснащені системою шумозаглушення вітру, яка знижує рівень шуму, що створюється коливаннями повітря.

Мікрофон прямого зв'язку Мікрофон зворотного зв'язку

Усунення шуму зсередини за допомогою заздалегідь заданої арифметичної схеми апаратного управління.

Характеристики

Чистий, іммерсивний звук із відчуттям діапазону та глибини. 40-міліметровий драйвер з 3-шаровою діафрагмою з ПЕЕК/поліуретану дозволяє зануритися в плавний, деталізований звук із глибоким басом.

8 мікрофонів та система придушення шуму вітру забезпечують EAH-A800 чудову якість зв'язку. Технологія beamforming і шумоподавлення з 4 мікро

фонами дозволяє чітко передавати голос слухачеві.

EAH-A800 поєднують у собі подвійне гібридне шумозаглушення з прямим і зворотним зв'язком з аналоговим та цифровим обробленням, забезпечуючи іммерсивне прослуховування.

Комфортно сидять на голові завдяки амортизуючим, суперм'яким амбушюрам. Вони рівномірно розподіляють тиск та забезпечують стабільну посадку. Зручне оголов'я зменшує тиск на голову.

Залишити відгук проНавушники Over-ear Technics EAH-A800 BT 5.2, ANC, Hi-Res, SBC, AAC, LDAC, Wireless, Mic (EAH-A800G-K)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
949 899 кешбек 42,50