uk ru

Навушники Over-ear Sony ULT WEAR BT 5.2, ANC, AAC, LDAC, Wireless, Mic, Зелений (WHULT900NH.CE7)

Код товару: 262265003
Навушники Over-ear Sony ULT WEAR BT 5.2, ANC, AAC, LDAC, Wireless, Mic, Зелений (WHULT900NH.CE7)
Навушники Over-ear Sony ULT WEAR BT 5.2, ANC, AAC, LDAC, Wireless, Mic, Зелений (WHULT900NH.CE7) - Прев'ю фото №1
Навушники Over-ear Sony ULT WEAR BT 5.2, ANC, AAC, LDAC, Wireless, Mic, Зелений (WHULT900NH.CE7) - Прев'ю фото №2
Навушники Over-ear Sony ULT WEAR BT 5.2, ANC, AAC, LDAC, Wireless, Mic, Зелений (WHULT900NH.CE7) - Прев'ю фото №3
Навушники Over-ear Sony ULT WEAR BT 5.2, ANC, AAC, LDAC, Wireless, Mic, Зелений (WHULT900NH.CE7) - Прев'ю фото №4
Навушники Over-ear Sony ULT WEAR BT 5.2, ANC, AAC, LDAC, Wireless, Mic, Зелений (WHULT900NH.CE7) - Прев'ю фото №5
Навушники Over-ear Sony ULT WEAR BT 5.2, ANC, AAC, LDAC, Wireless, Mic, Зелений (WHULT900NH.CE7) - Прев'ю фото №6
Навушники Over-ear Sony ULT WEAR BT 5.2, ANC, AAC, LDAC, Wireless, Mic, Зелений (WHULT900NH.CE7) - Прев'ю фото №7
  • 7 999 кешбек 297,25
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Частотний діапазон мікрофону
  • 2.4 Гц
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Sony SonyВиробник

Потужні баси.

Незабутні відчуття. З новими навушниками серії ULT POWER SOUND звук лунає так, ніби ви перебуваєте в першому ряду на концерті.

Навушники створені для меломанів і відтворюють потужний і глибокий звук, який змушує серце битися частіше. Відчуйте потужні баси. Натисніть кнопку.

Відчуйте баси. Виберіть один із двох варіантів звучання з акцентом на басах: ULT1 для глибоких низькочастотних басів або ULT2 для потужних і енергійних басів. Автентичне звучання Під час стиснення оригінального музичного файлу втрачаються високі частоти, завдяки яким композиції звучать так насичено й природно.

Наш цифровий механізм удосконалення звуку (DSEE™) точно відновлює їх і повертає записам високу якість, наближену до оригіналу. Звук, яким ви будете задоволені Налаштовуйте звук на свій смак.

Вибирайте режим відтворення відповідно до музичного жанру за допомогою готових налаштувань.

Або створюйте й зберігайте власні налаштування за допомогою еквалайзера в додатку Sony | Headphones Connect. Функція відстеження голови Сумісні смартфони й сервіси підтримують функцію відстеження рухів голови.

Завдяки їй звукове поле налаштовується автоматично, щоб компенсувати її рухи.

Тому забезпечуються реалістичні й захопливі враження від прослуховування.

Звук точно відповідає зображенню на екрані смартфона, навіть коли ви рухаєтеся, щоб ви повністю поринули в перегляд. Звичайне використання Зі звичайними навушниками під час рухів голови звук рухається разом із навушниками.

Це відриває звук від його розташування в просторі, порушуючи ефект тривимірності та присутності. З можливістю відстеження голови Завдяки відстеженню рухів голови звукове поле зберігає своє початкове положення в тривимірному просторі, забезпечуючи реалістичний перегляд і прослуховування. Сертифіковані навушники й персоналізоване звучання За допомогою сертифікованих навушників із підтримкою 360 Reality Audio й додатка Sony | Headphones Connect можна налаштувати оптимальні параметри звуку під форму своїх вух і поринути в музику. 360 Spatial Sound Personalizer Додаток Sony | 360 Spatial Sound Personalizer дає змогу персоналізувати звучання.

Він визначає та аналізує форму ваших вух і відповідно налаштовує просторове звукове поле, коли навушники підключено до телевізора BRAVIA XR. Звук Dolby Atmos У поєднанні з бездротовим передавачем Sony WLA-NS7, підключеним до телевізора BRAVIA XR™, навушники утворюють навколо вас ідеальну систему віртуальних динаміків для незабутнього звучання Dolby Atmos.

Пориньте у звук і відчуйте себе в епіцентрі подій. Чудовий звук і вишуканий дизайн Навушники ULT WEAR пасуватимуть до вашого стилю.

Гарні, зручні та створені для потужного й високоякісного звуку. Усе заради звуку Дизайн навушників ULT WEAR не лише стильний, а й функціональний.

Механічна конструкція слугує для ізоляції звуку від навколишнього середовища.

Це забезпечує чудові враження від прослуховування та чіткий звук під час викликів у шумному середовищі. Слухайте музику з комфортом Гладкі амбушури виготовляються завдяки унікальному процесу термопіноутворення для зменшення складок на навушниках і збалансованого притискання, тому навушники мають відмінні акустичні характеристики та їх зручно носити. Зручна складана конструкція Завдяки поворотним чашкам навушники складаються в компактний футляр. Футляр для зручного транспортування До комплекту входить міцний футляр і кабель для навушників. Будьте певні, що Вам вистачить заряду батареї Заряду акумулятора вистачає на 30 годин, тож навушники працюватимуть день і ніч.

Якщо ви поспішаєте, 3 хвилин швидкого заряджання вистачить на 90 хвилин відтворення. Створені, щоб супроводжувати вас усюди Навушники ULT WEAR мають особливу форму й першокласні функції.

Датчик призупиняє відтворення музики, коли ви знімаєте навушники, і відновлює, коли ви знову їх надіваєте.

А функція Bluetooth® підтримує одночасне з’єднання з двома пристроями.

Ідеальні навушники для щоденного використання. Миттєве призупинення.

Миттєве відтворення  Щоб зупинити відтворення музики, просто вийміть навушники з вух – ємнісний датчик розпізнає, коли ви користуєтеся ними.

Крім того, він покращує дизайн і точність виявлення.

Знову надіньте навушники, і відтворення музики відновиться. Кришталево чистий звук під час викликів Технологія точного розпізнавання голосу, шумопоглинальна конструкція та мікрофони спрямованої дії забезпечують чіткий звук під час викликів. Багатоточкове з’єднання Для найбільшої зручності ці навушники можна об’єднати в пару з двома пристроями Bluetooth одночасно.

Навушники визначають, на який із пристроїв надходить виклик, і підключаються до нього автоматично. Здійснюйте керування за допомогою свого голосу Отримуйте допомогу в режимі "hands-free": просто скажіть "Hey Google" або "Alexa", щоб активувати голосовий помічник.

Слухайте музику, спілкуйтеся з друзями, отримуйте сповіщення, установлюйте нагадування тощо.

Ви навіть можете керувати функціями навушників, наприклад шумопоглинанням, за допомогою голосових команд. Функція швидкого доступу Швидкий доступ до вашої музики простими дотиками – торкатися смартфона не потрібно.

Ви можете просто слухати музику без зусиль. Керування кінчиками пальців Перемикайте композиції, регулюйте гучність, приймайте або здійснюйте виклики, торкаючись сенсорної панелі на корпусі навушників або проводячи по ній.

Потрібно швидко почути звуки або голоси поруч із вами? Просто покладіть руку на навушник, щоб миттєво зменшити гучність.

Залишити відгук проНавушники Over-ear Sony ULT WEAR BT 5.2, ANC, AAC, LDAC, Wireless, Mic, Зелений (WHULT900NH.CE7)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки