Навушники Golden Field JHP-572 (9590010529)

Код товару: 256711103
Навушники Golden Field JHP-572 (9590010529)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Golden FieldВиробник

Недорога повнорозмірна накладна геймерська гарнітура закритого типу з кабельним підключенням, мікрофоном на гнучкій дужці і ефектною підсвічуванням.

Орієнтована на використання з персональними комп'ютерами або ноутбуками. Підключення виконується за допомогою роз'ємів 2х3-pin mini-Jack 3.5 mm на кабелі довжиною 2,1 м в міцній і стійкій до стирання оболонці (плюс роз'єм USB а для роботи підсвічування).

Має ефектний зовнішній дизайн чаш зі стильною світлодіодним RGB LED-ілюмінацією їх зовнішнього боку. Позиціонується як продукт базової цінової категорії, орієнтований на підліткову та молодіжну аудиторію, якій напевно припаде до смаку стильний зовнішній вигляд навушників Golden Field JHP-572.

Надійна конструкція з міцним наголов'ям і м'якими амбушюрами охоплює типу гарантує надійну фіксацію без надлишкового тиску на голову. Необхідно відзначити, що ця геймерська гарнітура забезпечує хорошу пасивну шумоізоляцію, що важливо для нічних ігрових сесій в домашніх умовах.

Великі динамічні випромінювачі (50 мм) мають невисокий імпедансний опір (16 Ом) і хорошу чутливість. Всеспрямований електретний мікрофон на гнучкому кабелі впевнено захоплює голос користувача для спілкування з тіммейтамі в командному чаті або обговорення робочих питань в багатокористувацької відеоконференції.

Залишити відгук проНавушники Golden Field JHP-572 (9590010529)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки