Накопичувач SSD Transcend M.2 1TB PCIe 3.0 MTE110Q (TS1TMTE110Q)

Код товару: 245442603
Накопичувач SSD Transcend M.2 1TB PCIe 3.0 MTE110Q (TS1TMTE110Q)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Форм-фактор
  • M.2
  • Зовнішня швидкість зчитування
  • Підтримка Trim
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Transcend TranscendВиробник

Найкраща продуктивність

Накопичувачі Transcend PCIe SSD 110Q оснащені інтерфейсом PCIe Gen3 x4 і відповідають усім вимогам стандарту NVMe 1.3, що дозволяє використовувати чотири лінії для одночасної передачі та прийому даних, що сумарно забезпечує пропускну здатність до 2000 МБ/с при читанні та 1500 МБ/с при записі.

Менше - значить краще

Використання технології QLC (чотири біти на комірку ) 3D NAND дозволяє розміщувати флеш-пам'ять вертикально, тим самим збільшуючи щільність запису даних. QLC NAND підтримує програми, що відрізняються високою інтенсивністю операцій читання та запису. Доступні варіанти з ємностями 500 ГБ і 1 ТБ. Користувачі можуть зберігати скільки завгодно даних!

Що таке інтерфейс

NVMe (або NVM Express) — це інтерфейс хост-контролера, створений для використання в корпоративних та клієнтських системах, які оснащені твердотілими накопичувачами з інтерфейсами PCIe (PCI Express). Стандарт NVMe передбачає більш високий рівень продуктивності, ніж AHCI (Advanced Host Controller Interface), у тому числі, він містить вимоги щодо масштабування пропускної спроможності, більшої кількості операцій введення/виводу за секунду та мінімізації затримок.

Висока ефективність при низькому споживанні енергії

PCIe SSD 110Q не тільки має високу швидкість передачі даних та щільність зберігання, але й низьке енергоспоживання, що робить пристрій ще більш довговічним та ефективним. Накопичувач PCIe SSD 110Q є економічним рішенням для ваших завдань.

Програмне забезпечення Transcend SSD Scope

Щоб не допустити зниження продуктивності та надійності роботи твердотільних накопичувачів Transcend, користувачі можуть безкоштовно завантажити програмне забезпечення SSD Scope. Це дозволить їм відстежувати стан накопичувача із застосуванням технології SMART, включити підтримку TRIM для оптимізації швидкості запису, оновлювати прошивку накопичувача, а також перемістити свої дані з колишнього диска на новий твердотільний накопичувач всього за кілька клацань мишею.

Гарантія якості

Для забезпечення максимального рівня якості твердотільні накопичувачі Transcend проходять ретельне тестування на всіх етапах виробництва, у тому числі, перевіряються їх вібростійкість, термо- та вологостійкість, продуктивність та функціональність.

Залишити відгук проНакопичувач SSD Transcend M.2 1TB PCIe 3.0 MTE110Q (TS1TMTE110Q)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки