Накопичувач SSD Synology M.2 400GB PCIe 3.0 22110 (SNV3510-400G)
Накопичувач SSD Synology M.2 400GB PCIe 3.0 22110 (SNV3510-400G) - Прев'ю фото №1

Накопичувач SSD Synology M.2 400GB PCIe 3.0 22110 (SNV3510-400G)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Synology SynologyВиробник

Стабільно швидке кешування для цілодобової середовища Диски SNV3410/3510, створені для системного кешу, забезпечують продуктивність довільного введення-виводу і скорочують затримки в ресурсоємних цілодобових середовищах.

Вони забезпечують надійне кешування з кількістю операцій введення-виводу в секунду при довільному запису блоками по 4 KБ до 400 000/70 0001 і сумарною кількістю терабайт запису 1 0222, що підходить для розрахованих на багато користувачів середовищ, мультимедійних поствиробничих додатків і додатків.

Серія SNV3000 поставляється у двох форм-факторах: SNV3410 для 2280 та SNV3510 для 22110.

Вона дозволяє створювати високоефективну систему зберігання даних з винятковою продуктивністю, не жертвуючи при цьому відсіками для дисків 3.5". Захист цілісності даних Кешування SSD підвищує продуктивність системи під час читання/ записи за рахунок зберігання проміжних даних на твердотільних накопичувачах для підвищення ефективності вилучення та скорочення кількості запитів, що повторюються, до основної системи зберігання.

Цілісність даних важлива, оскільки кешовані дані постійно рухаються.

Серія Synology SNV3000 забезпечує інтеграцію комплексного захисту даних та цілісність даних по всьому шляху передачі.

SNV3510 поставляється з платою захисту від збоїв живлення6, що додатково запобігає пошкодженню даних при позаштатному вимкненні.

Аналітика терміну служби на основі робочого навантаження Завдяки повній інтеграції з ОС Synology DiskStation Manager (DSM) системи Synology надають аналітичні дані про термін служби на основі фактичних робочих навантажень для кожного диска серії SNV3000.

Своєчасні сповіщення дозволяють спланувати подальші дії для забезпечення безперебійної роботи системи та збільшення терміну її служби.

Зручний моніторинг забезпечує оптимальне використання кожного твердотільного накопичувача. Розроблено спеціально для систем Synology Зміна версій мікропрограм та компонентів з часом може бути призвести до проблем сумісності твердотільних накопичувачів.

SSD серії Synology SNV3000 проходять ретельне тестування на сумісність із нашими системами після кожної технічної зміни, при цьому зміни мікропрограм та компонентів суворо контролюються.

Оновлення мікропрограми можна встановити за допомогою Synology DSM одним натисканням кнопки.

Проведені випробування в умовах інтенсивних навантажень введення-виводу, циклів включення-вимкнення живлення та впливу температур гарантують, що всі продукти відповідають найвищим стандартам якості та надійності.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки