Накопичувач SanDisk 128GB USB 3.1 Type-C Ultra (SDCZ460-128G-G46)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник SanDisk SanDiskВиробник

Завдяки великій ємності та високій швидкості передачі даних вам не доведеться чекати або турбуватися про наявність вільного простору для зберігання, навіть коли немає підключення до Інтернету. Додатки Та служби, що входять до комплекту, забезпечують додатковий захист даних і впевненість у їх збереженні. Що б ви не робили — резервні копії робочих чи навчальних проектів, обмін файлами з друзями — на цьому накопичувачі з моментальним підключенням достатньо простору для зберігання всіх ваших фотографій, відео та інших файлів.

Адаптер не потрібно

Флеш-накопичувач SanDisk Ultra USB Type-C Flash Drive підключається до комп'ютерів, смартфонів і планшетів через порт USB Type-C, і ви зможете швидко і просто зберігати фотографії, відеозаписи та інші файли, а також переносити їх з одних пристроїв на інші.

Менше часу на очікування, більше простору

Наш високопродуктивний флеш-накопичувач з інтерфейсом USB 3.1 Gen 1 забезпечує швидкість читання до 150 МБ/с і швидкість запису, достатню для передачі повнометражного фільму менш ніж за 30 секунд , і випускається ємністю ДО 256 ГБ для зберігання всіх файлів.

Командна робота

Тонкий корпус з висувним роз'ємом не закриває доступ до інших портів пристрою, і ви зможете також підключити інші аксесуари.

Захист конфіденційності файлів

Програмне забезпечення SanDisk , яке входить до комплекту поставки SecureAccess з функцією шифрування та захистом паролем гарантує збереження ваших конфіденційних даних.

Абсолютний контроль

За допомогою програми SanDisk Memory Zone ви можете легко впорядкувати матеріали на смартфоні або планшеті під керуванням Android та створити їх резервні копії.

На випадок непередбачених ситуацій

Життя сповнене несподіванок. Якщо ви випадково видалили файли, їх можна відновити за допомогою програмного забезпечення RescuePRO Deluxe, що входить до комплекту.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки