Набор поварских лопаток Dexas Nylon Spatulas Set 2в1 из 3-х предметов нейлоновый (GN2-25-432)

Код товару: 254500103
Набор поварских лопаток Dexas Nylon Spatulas Set 2в1 из 3-х предметов нейлоновый (GN2-25-432)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість предметів
  • Країна-виробник товару
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dexas DexasВиробник

Dexas Nylon Spatulas Set 2в1

Набір поварських лопаток з 3-х предметів

До набору з 3-х лопаток входить: лопатка-шпатель, лопатка з перфорацією та лопатка для м'яса.

Лопатка-шпатель Dexas Silicone Spatula Ця лопатка довжиною 31.1 см. Ця нейлонова лопатка з твердою, але гнучкою головкою зі скошеним краєм ідеально підходить як для використання в процесі готування страв, так і для чищення мисок, банок та іншого посуду. Має зручну м’яку ручку з невеликою підставкою. Підходить для використання з будь-яким посудом. Виготовлена з термостійкого нейлону (витримує температуру 204 градуси Цельсія).

Лопатка Dexas Nylon Slotted Turner 2в1 з перфорацією. Ця лопатка довжиною 34.3 см. Ця розумна зручна лопатка від компанії Dexas виконуватиме одразу декілька функцій на вашій кухні. Наприклад, отвори лопатки не лише дозволяють стікати зайвому жиру зі смаженої їжі, а й мають додаткове призначення. Їх застосовують у якості вбудованого шкребка для трав. Протягнувши скрізь щілини лопатки чабрець, розмарин тощо, ви відділите їхнє листя від стебел за лічені секунди. Дана лопатка також має решітку для натирання цедри цитрусових, яку можна застосовувати ще й для інших фруктів та овочів. Це надзвичайно зручно. Адже з її допомогою ви зможете натерти часник чи імбир прямо в сковороду, на якій готуєте. Край лопатки з зубчиками допоможе відрізати шматок масла, фаршу тощо. Лопатка має надзвичайно зручну, м’яку на дотик ручку з маленькою підставкою.

Завдяки такому дизайну ручки, робоча поверхня лопатки не доторкатиметься до стільниці коли ви її покладете. Лопатка виготовлена з стійкого до високих температур (витримує температуру 204 градусів цельсіz), екологічно безпечного нейлону вільного від домішок бісфенолу а. Ця нейлонова лопатка від компанії Dexas не пошкодить поверхню вашої сковороди. Вона достатньо тонка, тому з її допомогою надзвичайно зручно перевертати млинці, бургери, яєчню тощо.

Лопатка для м'яса Dexas Nylon Meat Chopper 2в1 Ця лопатка для м’яса довжиною 30.5 см. Виготовлена з міцного, термостійкого нейлону. Надзвичайно зручна у використанні та догляді. Оснащена вбудованим шкребком для трав.

Вся продукція Dexas виготовлена відповідно до вимог FDA і не містить домішок Бісфенола А. Бісфенол А використовують для швидкого затвердіння при виготовленні пластмас з яких виробляють посуд, пляшки для води, побутову техніку, матеріали для пломбування і т.д. У 2010 році FDA визнала, що Бісфенол А шкідливий для здоров'я людини.

Залишити відгук проНабор поварских лопаток Dexas Nylon Spatulas Set 2в1 из 3-х предметов нейлоновый (GN2-25-432)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки