Набір посуду з 4 предметів Tefal Ingenio Easy Cook N Clean, алюміній, 16 см (1.7 л), 18 см (2.2 л), 20 см (2.7 л) , змінна ручка (L1539443)

Код товару: 246894503
Набір посуду з 4 предметів Tefal Ingenio Easy Cook N Clean, алюміній, 16 см (1.7 л), 18 см (2.2 л), 20 см (2.7 л) , змінна ручка (L1539443)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість предметів у наборі
  • Антипригарне покриття
  • Внутрішнє антипригарне покриття
  • Можливість мити в посудомийній машині
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Tefal TefalВиробник

Особливості

Відкрийте для себе посуд, який всередині та зовні захищений антипригарним покриттям — для легкого очищення, що ніколи не було простішим. Високоякісне титанове покриття створене для довговічності, а основа diffusion base забезпечує оптимальний розподіл тепла для рівномірного нагрівання та приготування їжі. Незалежно від того, чи ви готуєте повсякденні страви, чи запрошуєте рідних на святкову вечерю, процес приготування завжди буде простим та приємним. За посудом Tefal легко доглядати, щоб присвятити свій час більш важливим речам.

Посуд, в якому легко готувати 
Легкість на кухні щоразу! Все, що вам потрібно, щоб спростити повсякденне приготування улюблених страв вдома: зручна знімна ручка, сковорода, в якій можна готувати на плиті, запікати страву в духовці, а потім зберігати в холодильнику*, і компактний дизайн, який збереже місце на кухні.

Надійна знімна ручка
Надійна знімна ручка: 3-точкова система безпеки, здатність витримувати вагу до 10 кг і наша 10-річна гарантія.

Безпечне антипригране покриття
Весь посуд Ingenio має антипригарне покриття, яке стійке, надійне та виготовлене у Франції. Воно не містить PFOA, свинцю і кадмію. Випробування проводяться зовнішніми незалежними лабораторіями з суворішим контролем, ніж тим, який потрібен відповідно до чинних норм, що стосуються контакту з харчовими продуктами.

Титанове антипригарне покриття
Високоякісне титанове покриття Tefal забезпечує відмінні антипригарні властивості, гарантуючи легке очищення та приготування їжі, повністю зберігаючи поживні речовини та смак страви.

Технологія Thermo-Signal
Вдосконалений індикатор Thermo-Signal стає повністю червоним, коли сковорода досягає ідеальної температури для початку приготування, забезпечуючи смачні страви з ідеальним кольором, текстурою та смаком щоразу.

На 100% легко мити всередині і зовні
Стійке та надійне антипригарне покриття абсолютно легко мити.

Основа diffusion base 
Основа diffusion base забезпечує рівномірний розподіл тепла по всій поверхні сковороди, що гарантує чудові результати приготування.

Сумісність з плитами
Повна сумісність із усіма плитами (газовими, електричними та керамічними), крім індукційних.

Вироблено у Франції
Розроблено і виготовлено у Франції за найвищими стандартами якості, що гарантує виняткову майстерність та досвід.

Tefal - №1 у світі посуду
Tefal наполегливо працює, щоб забезпечити ідеальні результати приготування — це ще одна причина обрати Tefal! 

Енергоефективне приготування їжі
Еко-перевага: завдяки передовій технології Thermo-Signal індикатор підкаже, коли сковорода досягла потрібної температури для початку приготування, тим самим заощаджуючи енергію і не дозволяючи вашому посуду перегріватись.

Екологічне приготування їжі
Еко-перевага: приготування в посуді TEFAL дозволяє готувати без додавання олії. Це добре для вашого здоров'я, а також для навколишнього середовища. Скорочення споживання тваринного білка (молочні продукти: вершкове масло) - це шлях до зменшення нашого впливу на навколишнє середовище.

Залишити відгук проНабір посуду з 4 предметів Tefal Ingenio Easy Cook N Clean, алюміній, 16 см (1.7 л), 18 см (2.2 л), 20 см (2.7 л) , змінна ручка (L1539443)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки