Набір кухонних інструментів Dexas Nylon Mix Set Two з 4-х предметів нейлон (GN4-25-432)

Код товару: 254500503
Набір кухонних інструментів Dexas Nylon Mix Set Two з 4-х предметів нейлон (GN4-25-432)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Можна мити в посудомийній машині
  • Підходить для посуду з тефлоновим покриттям
  • Кількість предметів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dexas DexasВиробник

Dexas Nylon Mix Set Two

Набір кухонних інструментів з 4-х предметів

Цей набір складається з 4-х предметів необідніх на кожній кухні: черпак, ложка з мірною шкалою, лопатка з перфорацією, картопля.

< Черпак Dexas Nylon Ladle нейлон 33,3 см. Цей нейлоновий черпак від компанії Dexas може виконувати дві різні функції. Його використовують зазвичай для наливання борщів, супів, каш іншої рідкої їжі. Завдяки двом рядам круглих отворів у верхній частині чаші черпака, його можна використовувати, щоб діставати зварені овочі та іншу їжу, одночасно зціджуючи рідину. Якщо ви любите приправляти ваші страви свіжими травами, знаєте, як багато часу та зусиль може знадобитися, щоб відокремити листя розмарину або темні від стебел. Щоб полегшити цей процес, професійні кухарі та любителі використовують спеціальні скребки для трав. Ці кухонні інструменти дозволяють відокремлювати листя трав від стебел за лічені секунди. Дизайн черпака передбачає, що ви також можете використовувати його отвори як скребок для трав. Для цього досить просто протягнути стебло чебрецю, розмарину, листової капусти тощо. скрізь його круглі отвори. Цей черпак має дуже зручну, м'яку на дотик ручку з маленькою підставкою. Завдяки такому дизайну ручки чаша черпака не торкатиметься стільниці, коли ви його покладете. приготування та сервірування страв. Ложка має зручну ручку з невеликою інтегрованою підставкою. Підходить для використання з будь-яким посудом. Обладнана мірною шкалою, що дозволяє акуратно відміряти інгредієнти, які Ви додаєте до страв, безпосередньо в процесі їх приготування. Виготовлений з термостійкого нейлону (витримує температуру 204 градуси Цельсія). кухні. Наприклад, отвори лопатки не тільки дозволяють стікати зайвому жиру зі смаженої їжі, але й мають додаткове призначення. Їх застосовують як вбудований скребок для трав. Протягнувши скрізь щілини лопатки чебрець, розмарин і т.д., ви відокремите їхнє листя від стебел за лічені секунди. . Це дуже зручно. Адже за її допомогою ви можете натерти часник або імбир прямо у сковороду, на якій готуєте. Край лопатки із зубчиками допоможе відрізати шматок олії, фаршу тощо. Лопатка має дуже зручну, м'яку на дотик ручку з маленькою підставкою. Завдяки такому дизайну ручки, робоча поверхня лопатки не торкатиметься стільниці, коли ви її покладете. Лопатка виготовлена із стійкого до високих температур (витримує температуру 204 градусів цельсіz), екологічно безпечного нейлону вільного від домішок бісфенолу а. Ця нейлонова лопатка від компанії Dexas не зашкодить поверхні вашої сковороди. Вона досить тонка, тому з її допомогою дуже зручно перевертати млинці, бургери, яєчню і т.д. має безпечну, м'яку на дотик ручку. Завдяки гратчастій структурі її широкої робочої поверхні, ви одночасно і подрібнюєте, і переминаєте картоплю. Виготовлений із екологічно безпечного, вільного від Бісфенолу А, стійкого до високих температур нейлону. Витримує температуру 204 градуси цельсію. Безпечні для миття посудомийної машинки.

Вся продукція Dexas виготовлена відповідно до вимог FDA і не містить домішок Бісфенолу А. Бісфенол А використовують для швидкого затвердіння при виготовленні пластмас, з яких виготовляють посуд, пляшки для води, побутову техніку, матеріали для пломбування та ін. 2010 року FDA визнала, що Бісфенол А шкідливий для здоров'я людини.

Залишити відгук проНабір кухонних інструментів Dexas Nylon Mix Set Two з 4-х предметів нейлон (GN4-25-432)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки