Набір кухарських ложок Dexas Nylon Spoon Set з 4-х предметів нейлону (GN1-25-432)

Код товару: 254500203
Набір кухарських ложок Dexas Nylon Spoon Set з 4-х предметів нейлону (GN1-25-432)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Можна мити в посудомийній машині
  • Підходить для посуду з тефлоновим покриттям
  • Кількість предметів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dexas DexasВиробник

Dexas Nylon Spoon Set

Набір кухарських ложок з 4 предметів.

Набір ложок складається з великої та малої ложки-шумівки, ложка для пасти та ложки з мірною шкалою.

Велика ложка- шумівка. Ця нейлонова ложка-шумівка довжиною 34,7 см.Дуже зручна у використанні та догляді. Отвори шумування різного розміру мають подвійне призначення. Крім основної функції вони служать також як вбудований скребок для різноманітних трав. Ви легко відокремите листя розмарину, чебрецю тощо. від стебел, просто простягнувши їх крізь прорізи шумівки. Шумівка має зручну, м'яку на дотик ручку з невеликою підставкою. Коли ви покладете цю шумівку на стільницю, вона спиратиметься на ручку та підставку, а її робоча частина буде піднята вгору. Тому ваша стільниця не мажеться.

Мала ложка-шумовка. Ця нейлонова ложка-шумівка довжиною 34 см. Дуже зручна у використанні та догляді. Отвори шумування різного розміру мають подвійне призначення. Крім основної функції вони служать також як вбудований скребок для різноманітних трав. Ви легко відокремите листя розмарину, чебрецю тощо. від стебел, просто простягнувши їх крізь прорізи шумівки. Шумівка має зручну, м'яку на дотик ручку з невеликою підставкою. Коли ви покладете цю шумівку на стільницю, вона спиратиметься на ручку та підставку, а її робоча частина буде піднята вгору. Тому ваша стільниця не брудниться.

Ложка для пасти. Ця ложка довжиною 34 см. виготовлена з міцного екологічного термостійкого нейлону. Має краї із закругленими зубчиками. Широкий отвір серед ложки дозволяє ефективно зціджувати рідину і водночас служить дозатором (відміряє пасту однією порцию). Дуже зручна у використанні та догляді. Обладнана зручною ручкою та невеликою інтегрованою підставкою. Як і всі інші кухонні інструменти від компанії Dexas, виготовлена з безпечних екологічних матеріалів, що не містять домішок Бісфенолу А. Підходить для миття в посудомийній машинці. Ложка має зручну м'яку ручку з невеликою інтегрованою підставкою. Підходить для використання з будь-яким посудом. Обладнана мірною шкалою, що дозволяє акуратно відміряти інгредієнти, які Ви додаєте до страв, безпосередньо в процесі їх приготування. Виготовлений із термостійкого нейлону (витримує температуру 204 градуси Цельсія). Як і всі інші кухонні інструменти від компанії Dexas, виготовлені з безпечних екологічних матеріалів, що не містять домішок Бісфенолу А. Підходять для миття в посудомийній машинці. А. Бісфенол А використовують для швидкого затвердіння при виготовленні пластмас, з яких виготовляють посуд, пляшки для води, побутову техніку, матеріали для пломбування і т.д. 2010 року FDA визнала, що Бісфенол А шкідливий для здоров'я людини.

Залишити відгук проНабір кухарських ложок Dexas Nylon Spoon Set з 4-х предметів нейлону (GN1-25-432)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки