Набір адаптивного підсвічування Govee H6099 Backlight 3 Lite 55-65', RGBIC, WI-FI/Bluetooth, чорний (H60993D1)

Код товару: 254303603
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Колір світла
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Govee GoveeВиробник

Особливості: Модернізована технологія камери з корекцією "риб'ячого ока": Виправляє спотворення лінз "риб'яче око", що розширює діапазон ефективного кольоровідтворення для точніших країв. Модернізована технологія Govee Envisual: Модернізоване підсвічування телевізора Govee з камерою корекції лінз "риб'яче око" забезпечує більш точну передачу кольору. 4 кольори в 1 з RGBIC+W: ці телевізійні лампи додають додатковий теплий білий чип для поліпшення якості фільмів та ігор. Гравітаційний підвіс для камери: Спрощене встановлення та адаптація до ультратонких телевізорів.

Стабілізуйте камеру, не турбуючись про її хитання. Повна сумісність з будь-яким телевізійним контентом: 3 Lite миттєво передає колір будь-якого телевізійного екрана без проблем сумісності. Розумна активація: Керуйте світлодіодною стрічкою телевізора за допомогою додатка Govee Home App або голосових команд через Alexa і Google Assistant. Нові допоміжні функції застосунку: Світильники автоматично вимикаються в разі виявлення порожнього або статичного екрана для ефективного захоплення кольорів. Синхронізація Govee DreamView: Додайте до 7 додаткових пристроїв, щоб синхронізувати світлові ефекти 3 Lite. Поради щодо використання: Використовуйте точку доступу для мобільного телефону або знаходьтеся поруч із маршрутизатором, щоб швидше завантажити калібрувальний екран.

Залишити відгук проНабір адаптивного підсвічування Govee H6099 Backlight 3 Lite 55-65', RGBIC, WI-FI/Bluetooth, чорний (H60993D1)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки