Миша SteelSeries Prime+, RGB, USB-A, чорний (62490_SS)

Код товару: 245241303
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роздільна здатність сенсора
  • Прискорення
  • 50G
  • Кількість кнопок миші
  • 6
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

SteelSeries SteelSeriesВиробник

Ще один перший кіберспорт – оптичні магнітні перемикачі

У той час як всі інші перемикачі на планеті з часом неминуче стають повільними та губчастими, перемикач Prime Prestige Optical Magnetic залишається свіжим на день після 100 мільйонів натискань, що робить його найнадійнішим перемикачем в світі.

Дізнайтесь різницю з комутаторами Prestige OM

Комбінація оптичного датчика, збільшеної пружини та магнітного з'єднання гарантує відсутність затримок, брязкоту та тривалий термін служби стабільно чітких клацань.

Перемога – це все

Грова миша Prime+ була розроблена спільно з більш ніж 100 провідними світовими гравцями в кіберспорті. Кожен аспект ігрової миші був ретельно розроблений із єдиною метою: перемога.

TrueMove Pro + ігровий датчик

Розроблений у співпраці з PixArt, всесвітньо відомим піонером в галузі інновацій та технологій у галузі сенсорів, щоб перевершити конкурентів завдяки точному відстеженню 1 до 1, а також відстеженню нахилу для усунення небажаного відстеження під час падіння під кутом, ударів при нахилі та швидких клацаннях.

Первинний датчик TrueMove Pro

Професійне відстеження на будь-якій поверхні з покращеною стабілізацією під час маневрів миші під нахилом для найбільш точної та надійної роботи.
18000 ІСЦ | 450 дюймів за секунду | 50G прискорення

Вторинний датчик відриву

Забезпечує справжнє сприйняття глибини підвищення точності і точності, дозволяючи регулювати відстань відриву від 0,5 до 2 мм.

Справжнє індивідуальне відстеження

Профі вимагають бездоганної точності. Наші першокласні датчики TrueMove Pro/Pro+ забезпечують у 2 рази кращу точність, ніж у конкурентів, тому кожен рух миші, від мікроналаштування до швидкого вибуху, транслюється у грі саме так, як і було задумано.

Перевірений у боях форм-фактор

Кращі професіонали у світі кіберспорту допомогли нам покращити форму та надлегку конструкцію вагою 71 г, яка знижує стомлюваність рук при підйомі та опусканні миші без шкоди для міцності.

Текстурована матова поверхня

Нова легко очищається текстурована верхня поверхня забезпечує надійне нековзне захоплення під час тривалих та інтенсивних ігрових сесій.

Повне налаштування на борту

Всі налаштування готові до гри в турнірах, їх можна налаштовувати та переглядати прямо за допомогою миші. Вбудований OLED-екран дозволяє повністю налаштовувати частоту опитування, RGB, відстань відриву та налаштування CPI без додаткового програмного забезпечення.

Купити все Prime Gear

Миша Prime+ є частиною нашої бойової серії ігрових периферійних пристроїв, розробленої за участю професіоналів. Кожен компонент у наших продуктах Prime необхідний для максимальної продуктивності у грі і не більше.

Рекомендовані стилі захоплення

Ергономічна форма миші Prime+ для правої руки розроблена для задоволення найвищих вимог гравців, особливо для тих, хто використовує стиль захоплення кігтями або кінчиками пальців.

Залишити відгук проМиша SteelSeries Prime+, RGB, USB-A, чорний (62490_SS)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки