Мультиварка Holmer HMC-31SS
Мультиварка Holmer HMC-31SS - Прев'ю фото №1
Мультиварка Holmer HMC-31SS - Прев'ю фото №2
Мультиварка Holmer HMC-31SS - Прев'ю фото №3
Мультиварка Holmer HMC-31SS - Прев'ю фото №4
Мультиварка Holmer HMC-31SS - Прев'ю фото №5
Мультиварка Holmer HMC-31SS - Прев'ю фото №6

Мультиварка Holmer HMC-31SS

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Holmer HolmerВиробник

Мультиварка Holmer HMC-31SS: ваш надійний помічник у приготуванні їжі

Шукаєте мультиварку, яка зробить приготування їжі простим та швидким? Мультиварка Holmer HMC-31SS це те, що вам потрібно! Легке керування: На лицьовій стороні мультиварки знаходиться панель керування з кнопками та дисплеєм LED. Проста та зручна в роботі з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом.

Все, що Вам потрібно – це покласти інгредієнти в чашу, вибрати необхідну програму та натиснути "Старт".

Потужність та функціональність: Потужність HMC-31SS складає 900 Вт. Мультиварка має на вибір 31 програму приготування і легко справляється з поставленим завданням. Вибравши потрібну програму можна приготувати: Суп, кашу, йогурт, плов, випікати смачну страву та багато іншого, а також створювати корисні та смачні страви на пару.

Смартповар: Функція "СМАРТКУХАР" дозволить підлаштовувати можливості цієї мультиварки під вашу власну рецептуру, регулюючи температуру та час, як вам заманеться.

Модель Holmer HMC-31SS оснащена місткою 5-літровою чашею, що дозволяє готувати об'ємні порції для всієї родини. Вона має антипригарне покриття, яке подбає про улюблену страву і не дасть їй пригоріти. Внутрішню чашу легко мити вручну, але можна мити і в посудомийній машині.

Функція відкладеного старту: Функція відкладеного старту (до 24 годин) автоматично запустить роботу мультиварки в заданий Вами час, після якого обрана програма приготування розпочне свою роботу. Просто помістіть інгредієнти в чашу та налаштуйте відстрочку старту перед відправкою на прогулянку чи тренування. Страва буде готова до вашого приходу!

Автопідігрів до 12 годин: Мультиварка HMC-31SS обладнана програмою розігріву та підтримання температури (до 12 годин). Застосовується ця функція в тому випадку, якщо потрібно довше зберегти теплу страву після закінчення приготування.

Модель HMC-31SS має компактні габарити та невелику вагу. Зручна в експлуатації. Її корпус із нержавіючої сталі з елементами пластику виглядає стильно та органічно вписується в інтер'єр кухні. Усі деталі мультиварки виготовлені з безпечних міцних матеріалів. Книга рецептів, що йде в комплекті з мультиваркою HMC-31SS, дозволить урізноманітнити звичні страви.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки