Моторизована камера AVer PTC500+ (61U9P10000A9)

Код товару: 253774503
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роздільна здатність камери
  • Швидкість і кути повороту
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AVer AVerВиробник

Нові можливості потокової передачі по USB!

Чи готові насолодитися потоковою передачею відео за технологією Plug-and-Play? Нова функція потокової передачі через USB-підключення, реалізована в моделях PTC500+, дозволяє переключатися з режиму аудиторії до доповідача під час сеансу відеоконференції. А завдяки підтримці затребуваних протоколів UVC та UAC, ці камери сумісні з популярними ПЗ для потокової передачі даних та мовлення, забезпечуючи можливість вийти в ефір у будь-який час.

30-кратне оптичне збільшення

Завдяки PTZ-камері, що має 30-кратний оптичний зум, що є найкращим показником серед моделей, представлених на ринку, система PTC500+ може виконувати поворот по горизонталі до 350° і нахил до 120°, ідеально підходячи для великих класних кімнат або аудиторій. Зйомка відео якості Full HD 1080p при частоті 60 кадрів/сек і потужна функція віддаленого автофокусу дозволяють точніше відстежувати доповідача, що рухається, і більш чітко відображати важливі деталі. Реалістичне та динамічне зображення дозволяє відобразити всі емоції ваших студентів.

Не потрібні додаткові пристрої

Завдяки використанню унікальних алгоритмів, камера PTC500+ здатна автоматично відстежувати обличчя та рухи доповідача. Виступаючі можуть вільно ходити класною кімнатою, не одягаючи ніяких аксесуарів, що дозволяє ефективно керувати процесом навчання, забезпечуючи, таким чином, якісну освіту. Без необхідності турбуватися про з'єднання, безпеку заряджання або додаткові витрати на пристрій, ви можете повністю зосередитися на контактному процесі інтерактивного навчання.

Конструкція з двома об'єктивами

Конструкція з двома об'єктивами поєднує в собі PTZ-камеру та додаткову камеру з надшироким кутом огляду 120°, що дозволяє відстежувати доповідача та одночасно вести панорамну зйомку класу. Крім того, під час запису відео ви можете увімкнути та налаштувати режим PIP (картинка в картинці) для одночасного відображення доповідача та решти аудиторії. Чітко подайте всі подробиці уроку, щоб не пропустити моменти, корисні для навчання.

Виявлення кількох доповідачів

На додаток до відстеження одного доповідача, наш провідний у галузі засіб виявлення кількох доповідачів дозволяє точно відстежити присутність двох чи більше осіб у робочій зоні. За допомогою цієї функції вчителі можуть проводити з класом групові дискусії, вікторини, інтерактивні ігри та багато іншого. Усього одна камера дозволяє захопити кожну деталь кожної навчальної ситуації.

Широка зона відстеження

Повсюдне відстеження об'єкту завдяки широкій зоні контролю. Широка зона відстеження надає доповідачам можливість залишити сцену та взаємодіяти зі слухачами чи студентами. При цьому камера продовжуватиме їх безперервно відстежувати, навіть якщо їхня пряма видимість буде захищена іншими людьми або об'єктами.

Залишити відгук проМоторизована камера AVer PTC500+ (61U9P10000A9)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки