Монітор Samsung 27" S27AG500P HDMI, DP, USB, MM, IPS, 2560x1440, 165Hz, 1ms (LS27AG500PIXCI)

Код товару: 245180903
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Діагональ дисплея
  • Максимальна роздільна здатність дисплея
  • Відношення сторін
  • Колірний обхват
  • Час реакції матриці
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Samsung SamsungВиробник

Особилвості:

Гра ще ніколи не була такою реальною

Роздільна здатність 2K QHD за щільністю пікселів в 1,7 рази перевершує Full HD, вона забезпечує приголомшливу якість зображення з надчіткою деталізацією та покращеною глибиною. IPS-панель відтворює мільйони насичених кольорів та відтінків, а завдяки широким кутам огляду 178 градусів колір зображення на екрані залишається незмінним під будь-яким кутом.

Навіть приховані деталі тепер як на долоні

Роздивіться все, що вам приготувала гра. Технологія HDR10 забезпечує підвищення контрастності, точну передачу кольору і чітке опрацювання всіх деталей. Чорні відтінки набувають додаткової глибини і насиченості, а яскраві кольори стають ще сліпучішими. Гра стане в рази цікавіша, адже тепер у темних сценах ви зможете знайти багато того, що раніше залишалося непоміченим.

Надплавне зображення, надшвидкий відгук

З частотою оновлення 165 Гц вам гарантовані непередавані враження від динамічних ігор: всі рухи на екрані виглядають чіткими та плавними, повністю усуваються затримки та тремтіння, і всі персонажі стали максимально реалістичними у будь-яких екшн-сценаріях. Мінімальний час відгуку 1 мс дає істотну перевагу, адже тепер ви зможете миттєво відреагувати на будь-яку ситуацію, випередивши супротивника.

Низька затримка введення

Завдяки малій затримці введення вам гарантовано точну та швидку реакцію гри на будь-які дії. Оцініть злагоджену взаємодію монітора та периферійного пристрою, що виражається у блискавичній трансформації ваших команд на ігрові дії.

Чіткі та плавні рухи з технологією G-Sync

Технологія G-Sync зводить до мінімуму тремтіння та неточності зображення та покращує плавність та чіткість картинки. Технологія AMD FreeSync Premium підтримує стабільність під час відображення складних сцен. Грайте в сучасні ігри на високих налаштуваннях та насолоджуйтесь точними та реалістичними рухами персонажів.

Побачити більше з Ultrawide Game View

У режимі Ultrawide Game View відбувається програмна зміна співвідношення сторін з 16:9 на 21:9, завдяки чому ваші можливості реально оцінити ігрову ситуацію значно збільшуються: тепер ви бачите те, що раніше ховалося за межами зображення.

Повна адаптація під ваші потреби

Ви зможете повернути, нахилити, відрегулювати висоту монітора і навіть повернути його на 90 градусів для створення комфортних умов гри. Встановлюйте монітор так, щоб повністю бачити екран та контролювати ситуацію у будь-якому положенні.

Залишити відгук проМонітор Samsung 27" S27AG500P HDMI, DP, USB, MM, IPS, 2560x1440, 165Hz, 1ms (LS27AG500PIXCI)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки