Монітор DELL 27" U2722D HDMI, DP, USB-C, Audio, IPS, 2560x1440, sRGB 100%, Pivot (210-AYUK)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Діагональ дисплея
  • Максимальна роздільна здатність дисплея
  • Відношення сторін
  • Частота оновлення
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Dell DellВиробник

Створено з турботою про ваше здоров'я

Постійно діюча вбудована технологія ComfortView Plus зменшує рівень шкідливого синього випромінювання екрану і забезпечує чудову передачу кольору, гарантуючи оптимальний рівень комфорту для ваших очей.

Стабільні і насичені кольори

Насолоджуйтеся точною передачею кольору з широким колірним охопленням: 100% sRGB, 100% Rec.709, 95% DCI-P3, глибина кольору – 1,07 млрд квітів.

Технологія планарной комутації (IPS)

Стабільність кольору і якості зображення в широкому діапазоні кутів огляду: 178/178 градусів.

Більш висока деталізація

Детальність зображень на цьому 27-дюймовому дисплеї з роздільною здатністю Quad HD в 1,77 рази вище, ніж на дисплеї з роздільною здатністю Full HD (2560x1440).

Перегляд без кордонів

Панель InfinityEdge практично без рамок дозволяє безперешкодно розширювати область перегляду. Рамка з чотирьох сторін дисплея настільки тонка, що практично непомітна. З'єднувати монітори послідовно і об'єднуйте їх для розширення області перегляду – стиків видно не буде!

Підвищення продуктивності

Підвищіть свою продуктивність на 21% за рахунок використання двох моніторів. Вам не буде потрібно налаштовувати кожен монітор окремо: досить налаштувати параметри екранного меню на одному моніторі, і вони будуть автоматично застосовані на всіх інших підключених моніторах – дуже зручно!

Швидкісні інтерфейси

Ми передбачили велику кількість різних портів для підключення пристроїв, включаючи USB SuperSpeed 10 Гбіт/с.

Широкі можливості підключення

Легко підключайте свої пристрої, використовуючи різноманітні порти, включаючи порт DisplayPort 1.4 і порт HDMI 2.0. Спереду монітора передбачені порти швидкого доступу для зручного підключення периферійних пристроїв, в тому числі порт USB-C з вихідною потужністю до 15 Вт, достатньої для зарядки мобільного телефону.

Ефективна багатозадачність

Підключіть два комп'ютера до одного монітора і переглядайте на ньому зображення з двох комп'ютерів одночасно за допомогою функцій PBP ( «картинка до картинки») і PIP ( «картинка в картинці»).

Стильний і функціональний

Виконаний в обробці Platinum Silver преміум-класу, монітор U2722D відрізняється компактним підставою і вдосконаленою конструкцією системи укладання кабелів: всі кабелі приховані в стійці підставки і не займають місця на робочому столі. Простий і зручний джойстик дозволяє легко налаштовувати параметри екрану монітора і переходити між ними.

Переміщується разом з вами

Ви можете регулювати кут нахилу, висоту (до 150 мм), а також повертати монітор в горизонтальній і вертикальній площинах, домагаючись його оптимального положення для максимально комфортної роботи.

Екологічні стандарти

Цей монітор, на 85% виконаний з перероблених пластикових відходів, відповідає останнім екологічним стандартам, включаючи ENERGY STAR і Сертифікація TCO Certified Edge, а також має реєстрацію EPEAT Gold.

Екологічна упаковка

Щоб зменшити вплив нашого виробництва на навколишнє середовище, упаковка цього монітора мінімум на 75% складається з переробленого картону і не містить пінополістирол.

Енергозбереження

Економте електроенергію завдяки функції PowerNap, яка затемнює екран монітора або переводить його в сплячий режим, коли монітор використовується.

Продуктивність для будь-якого об'єму завдань

Отримайте широкі можливості багатозадачною роботи і зручно розміщуйте вікна додатків на одному або декількох моніторах завдяки функції Easy Arrange з 38 попередньо встановленими варіантами компонування вікон і можливістю персоналізувати до п'яти окон6.

Комфортне перемикання

Функція автоматичного відновлення запам'ятовує, де ви закінчили попередній сеанс, тому навіть після відключення і повторного увімкнення живлення додатки повернуться в стан, в яких вони перебували перед минулим відключенням.

Широкі можливості керування

ЗА допомогою звітів з керування ресурсами ІТ-менеджери можуть оперативно отримувати інформацію про моніторі і налаштовувати відразу кілька моніторів за одну операцію.

Ключ до зручності

Економте час завдяки клавішам швидкого доступу і легко налаштовуйте параметри керування дисплеєм, щоб якомога швидше приступити до роботи. Покращена сумісність. Завдяки підтримці декількох операційних систем Dell Display Manager допомагає продуктивно працювати будь-якими способами.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки