Монітор DELL 27" S2723HC HDMI, USB-C, MM, IPS, 4ms, sRGB 99%, FreeSync, Pivot (210-BELK)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Діагональ дисплея
  • Максимальна роздільна здатність дисплея
  • Відношення сторін
  • Частота оновлення
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Dell DellВиробник

Очистіть свій стіл: рішення з одним кабелем USB-C поєднує подачу живлення 65 Вт з передачею відео, аудіо та даних по одному кабелю, звільняючи місце на столі для важливих справ. Тримайте акумулятор ноутбука повністю зарядженим і насолоджуйтесь безперервним переглядом або покращіть розваги та продуктивність свого планшета або телефону USB-C, підключивши його до більшого екрану та гучнішого звуку.

Швидкий та зручний доступ: два порти USB з одним портом швидкого доступу, який підтримує заряджання до 10 Вт, завжди під рукою.

Індивідуальне налаштування: використовуйте цей монітор для роботи, розваг або ігор з комфортом завдяки функціям регулювання, які дозволяють нахиляти, повертати, повертати та піднімати монітор на свій смак.

Новий рівень комфорту для очей: ComfortView Plus - це постійно ввімкнений вбудований екран з низьким рівнем синього світла, який оптимізує комфорт для очей, зменшуючи потенційно шкідливе випромінювання синього світла та забезпечуючи чудову точність кольору.

Підтримка універсальності використання: легко перемикайтеся між підключеними пристроями завдяки вбудованому порту HDMI, що автоматично підтримує звук вибраного джерела. Підключайтесь до комп'ютера через USB-C або до ігрової консолі та потокових пристроїв через HDMI.

Ідеально підходить для ігор на дозвіллі: технологія AMD FreeSync™ усуває розриви та тремтіння екрану, забезпечуючи плавний ігровий процес завдяки частоті оновлення до 75 Гц.

Легка багатозадачність: функція Dell Easy Arrange дозволяє впорядковувати кілька додатків на екрані та швидко та легко об'єднувати їх у шаблон на ваш вибір.

Скорочення відходів. Ми зменшили вплив нашого виробництва на навколишнє середовище завдяки цьому монітору, який містить не менше 25% переробленого пластику та поставляється без пінополістиролу, а упаковка складається не менше ніж на 75% з переробленого картону.

Енергозбереження: заощаджуйте енергію, коли монітор не використовується, за допомогою PowerNap — функції, яка затемняє або переводить монітор у сплячий режим, коли він не використовується.

 

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки