Moderna Tasty Large Maasai Модерну годівниця поїлка автоматична для котів і собак, дизайн Масаї, 1,5 л (H165363BE)

Код товару: 249237803
Moderna Tasty Large Maasai Модерну годівниця поїлка автоматична для котів і собак, дизайн Масаї, 1,5 л (H165363BE)
  • 436 414 кешбек 5,18
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

ModernaВиробник

З автоматичною годівницею-поїлкою для котів Moderna Tasty Large Maasai ваш вихованець ніколи не буде відчувати нестачу в кормі або свіжої питної води.

Ви можете затриматися на роботі, застрягти в транспортній пробці, поїхати в гості, але ваш кіт завдяки цьому зоогаждету завжди отримає свіжу порцію корму або питної води.

Автоматична подача води або корму здійснюється механічним способом, тобто без датчиків, сенсорів, таймерів, мікрофонів, батарейок та інших атрибутів автоматичних пристроїв.

Закрита ємність збереже корм свіжим і ароматним, а воду чистою.

При цьому модель складається всього з 2-х частин: контейнера, у який насипається корм або наливається вода і лотка-миски.

Тому Moderna Tasty Large Maasai просто збирається і розбирається.

Дозатор у пристрої немає, і миска буде наповнюватися кормом з контейнера, поки він не вичерпається.

Контейнер автогодівниці максимально може бути заповнений на 1,5 літра, а габарити миски розраховані на порції для котів чи собак невеликих порід.

Пластик – це легкий матеріал, тому виробник оснастив годівницю протиковзким дном, щоб виключити «подорож» посуду по будинку або її перевертання.

Використовується для виготовлення моделі пластик не має в складі бісфенол А і абсолютно безпечний для харчових продуктів.

Годівниця не вбирає запах їжі, а її гладка поверхня легко миється.

Основні переваги автоматичної годівниці Moderna Tasty Large Maasai: контейнер на 1,5 літра корму чи води; нековзне дно; легкість збірки і використання; модель виготовлена з високоякісного пластику без бісфенолу А (BPA free), тому контакт з їжею безпечний; гладкий пластик прекрасно протистоїть сколів та подряпин і призначений для тривалого використання; виріб легко чиститься, допускається мити деталі в посудомийній машині; не має стороннього запаху, не вбирає запах їжі; принт на бічних стінках нанесений за допомогою технології IML, тому малюнок залишається яскравим, не вигорає на сонці і не стирається. Габаритні розміри (ШхГхВ): 15,3x27,4x21,2 див. Країна-виробник: Бельгія.

Залишити відгук проModerna Tasty Large Maasai Модерну годівниця поїлка автоматична для котів і собак, дизайн Масаї, 1,5 л (H165363BE)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки