Moderna Road Runner МОДЕРНА РОД РАННЕР 2 переноски для собак і котів, металеві дверцята із замком, (SPT203312)

Код товару: 249417103
Moderna Road Runner МОДЕРНА РОД РАННЕР 2 переноски для собак і котів, металеві дверцята із замком, (SPT203312)
  • 1 117 1 061,15 кешбек 13,27
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

ModernaВиробник

Зручне та легке пластикове перенесення Moderna Road Runner 2 може виручити вас у разі потреби подорожі з хатнім вихованцем.

Модель гарантує поїздку з мінімальним стресом і повною безпекою для вихованця, а також не допустить ймовірність раптового втечі тварини завдяки металевій решітці, встановленій на вході, і спеціальному пружинному замку, що виключає випадкове відчинення дверцят.

Переноска призначена для котів і собак вагою не більш ніж 8 кг.Модель легко збирається й розбирається в міру потреби.

Пластик преміумкласу гарантує міцність виробу та кріпильних деталей у разі забезпечення мінімальної маси виробу.У приміщенні ви можете зняти дверцята, покласти всередину м'яку підстилку та надати переноску коту (собаку) як спальний простір або будиночок для ігор.

Ваш вихованець гідно оцінить її комфорт і місткі габарити, а заодно звикне до неї перед подорожжю.ВАЖНО! Переноска Moderna Road Runner 2 відповідає основним нормам перевезення тварин (металева решітка з пружинним замком, вентиляційні прорізи з 3 сторін, відсутність усередині гострих кутів, міцний пластик).

Однак якщо ви бажаєте використовувати цю модель переноски для транспортування вихованця літаком, обов'язково поточніть у авіакомпанії актуальні вимоги до контейнерів для тварин на час планованої поїздки.

Правила перевезення хатніх тварин IATA регулярно змінюються.

Вибирайте переноску, у якій улюбленцю буде комфортно, а також зручно встати, лягти та повернутися.Чому варто купити переноску для котів Moderna Road Runner 2:легко збирається й розбирається за потреби;місткі габарити за мінімальної маси самого виробу; складана зручна ручка; широкі 3-бічні вентиляційні отвори для циркуляції повітря, кращого огляду та освітлення; вхідна оградна металева решітка з пружинним замком і металевими фіксаторами вгорі та внизу; на 98% виготовлена з переробленого пластику преміумкласу; гладкий пластик стійкий до механічних пошкоджень і гострих кігтів вашого вихованця, легко миється, не вбирає сторонні запахи, екологічно безпечний (не містить бісфенолу А), гарантує міцність корпусу та кріпильних деталей; ергономічний сучасний дизайн з округленими кутами для безпеки вашого вихованця та легкого догляду; Угорі кришки є спеціальні прорізи для фіксування перенесення ременем безпеки до сидіння; підходить для транспортування котів різного віку, цуценят і собак мініпород вагою до 8 кг.Країна-виробник: Бельгія.

Залишити відгук проModerna Road Runner МОДЕРНА РОД РАННЕР 2 переноски для собак і котів, металеві дверцята із замком, (SPT203312)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки