Мікрохвильова піч Whirlpool вбудовувана, 31л, електронне упр., 1000Вт, гриль, дисплей, нерж (W7MD440)

Код товару: 253256903
Мікрохвильова піч Whirlpool вбудовувана, 31л, електронне упр., 1000Вт, гриль, дисплей, нерж (W7MD440)
  • 22 799 кешбек 956,75
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Захист від дітей
  • Звуковий сигнал
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Whirlpool WhirlpoolВиробник

Функція CrispНеперевершено хрустка скоринка. Функція Crisp Whirlpool доповнена спеціальною тарілкою гарантує вам приготування найхрусткішої піци, пирога або кіша. Функція Jet StartНадзвичайно швидкий нагрів. Функція JetStart прискорює нагрів до максимуму за 30 секунд, забезпечуючи ідеальний температурний режим для розігірву їжі з високим вмістом води, таку як бульйони або напої. Технологія 6TH SENSEВпевнене приготування їжі. З технологією 6th SENSE Ваша мікрохвильова піч автоматичновстановлює час, температуру і рівень енергоспоживання. Покриття проти слідів від пальцівПросте очищення. Спеціальне покриття захищає прилад від передчасного вицвітання, пилу та слідів від пальців.

Надзвичайно просте очищення Приготування пароюЗдорова їжа у будь-який час. Технологія приготування парою забезпечує приготування здорових, смачних рецептів лише у один дотик. ГрильШвидке приготування на грилі, швидке очищення. Потужний гриль забезпечить результати як у духовій шафі.

Оскільки гриль відкидний очищення стане надзвичайно простим. Паста & РисПриготування парою без зайвих зусиль. Цю модель мікрохвильової печі Whirlpool укомплектовано спеціальною тарілкою для приготування парою, завдяки якій Ви зможете насолодитись пастою, рисом або овочами у будь-який час. Інтерфейс AssistedDisplayAssistedDisplay надає чіткі, зрозумілі інструкції для користування мікрохвильовою піччю.

До комплекту входить 18 ємнісних сенсорних сенсорів, циферблати з датчиками дотику та організовані списки.

Assisted Display надає споживачеві можливість досягати відмінних результатів за допомогою покрокових інструкцій, інформаційних підказок та сповіщень, а також інтуїтивно зрозумілої технології 6TH SENSE, яка допоможе розширити ваш кулінарний досвід. Функція JetDefrost - турбо розморозкаШвидка розморозка. Використовуйте унікальну функцію JetDefrost 3D-систему для ефективної і швидкої розморозки. Об'єм 31 літрБільше місця для приготування кулінарних творінь. Ця мікрохвильова піч Whirlpool має об'єм 31л., надаючи Вам достатньо місця для втілення в життя нових рецептів. Рис та пастаПригоування на парі без зайвих зусиль.

Мікрохвильова піч Whirlpool укомплектована спеціальним контейнером для приготування на парі смачних та корисних рису, пасти або овочів. Розморозка хлібаСвіжий хліб у будь-який час. З функцією розморозки хліба, Ви можете перетворити заморожений хліб на свіжий лише у один дотик. Кварцовий грильБагатогранний досвід приготування. Кварцовий гриль підігріває і готує їжу швидше, ніж традиційні інфрачервоні грилі.

Він має високу ефективність, зменшує витрати енергії і має автоматичне очищення. 3D-ТехнологіяПриготовано до досконалості. Революційна система 3D забезпечує циркуляцію та трьохмірний розподіл тепла, тож Ви завжди можете насолоджуватися рівномірно приготованими стравами лише у один дотик. Блокування панелі управління Child lockБезпека в першу чергу. Ця модель мікрохвильової печі Whirlpool має систему блокування від дітей, щоб запобігти використанню приладу без нагляду дорослих.

Залишити відгук проМікрохвильова піч Whirlpool вбудовувана, 31л, електронне упр., 1000Вт, гриль, дисплей, нерж (W7MD440)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки