Мережевий адаптер Asus PCE-AXE5400

Код товару: 259231703
Мережевий адаптер Asus PCE-AXE5400
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

ASUS пропонує комплексне рішення для розгортання мережі нового стандарту WiFi 6E, до складу якого входять маршрутизатори та бездротові адаптери з інтерфейсом PCIe.

Завдяки ретельно розробленому апаратному та програмному забезпеченню рішення ASUS Wi-Fi 6E забезпечує високу продуктивність та широкі функціональні можливості. Найбільш вільний діапазон Wi-Fi. ASUS PCE-AXE5400 – це адаптер стандарту Wi-Fi 6 у вигляді карти PCIe®, що дає змогу комп’ютеру підключатися до маршрутизатора Wi-Fi 6E через виділений діапазон 6 ГГц.

Це означає, що він не буде конкурувати за смугу пропускання з пристроями без підтримки Wi-Fi 6E.

Діапазон 6 ГГц забезпечує до семи додаткових каналів 160 МГц, щоб збільшити пропускну здатність і надати більшу гнучкість у використанні найменш перевантажених радіоканалів. Швидкий апгрейд до стандарту Wi‑Fi 6E. Завдяки технології Wi-Fi 6E 6 ГГц і широким радіоканалам (160 МГц) адаптер PCE-AXE5400 забезпечує швидкість бездротового зв’язку, яка в 4,6 раза перевищує* швидкість пристроїв стандарту Wi-Fi 5.

Це ідеальний вибір для завдань, що потребують найбільшої пропускної здатності мережевого з’єднання. Мінімальна затримка.

Швидкий Wi-Fi. Адаптер PCE-AXE5400 підтримує технології OFDMA і MU-MIMO, які забезпечують підвищену швидкість передачі даних, коли бездротовому маршрутизатору доводиться обслуговувати велику кількість клієнтських пристроїв одночасно. Миттєвий апгрейд Bluetooth. Крім Wi-Fi, адаптер PCE-AXE5400 дозволяє наділити комп’ютер інтерфейсом Bluetooth, призначеним для бездротового підключення периферійних пристроїв.

Інтерфейс представлений новітньою версією 5.2, яка відзначається у два рази вищою швидкістю передачі даних і в чотири рази більшим діапазоном дії в порівнянні з Bluetooth 4.2.

Версія Bluetooth® 5.2 також має кращий захист від перешкод у порівнянні з Bluetooth 5.0. Покращений захист мережевого з'єднання з WPA3. PCE-AXE5400 підтримує протокол безпеки WPA3, який додає ще один рівень захисту комп’ютера від зовнішніх атак.

Залишити відгук проМережевий адаптер Asus PCE-AXE5400

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки