Масло криля AnimAll VetLine 100 мл (145510)
Масло криля AnimAll VetLine 100 мл (145510) - Прев'ю фото №1

Масло криля AnimAll VetLine 100 мл (145510)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник NoName NoNameВиробник

Масло криля AnimAll VetLineОлія криля — це джерело вітамінів, мінеральних речовин, жирних кислот і антиоксиданту — астаксантину.

Комплекс корисних речовин, які входять до складу засобу, цей продукт має низку неоціненних властивостей: антиоксидантну, протипухлинну, протизапальну, зміцнювальну та імуностимулювальну.Засіб позитивно впливає на серцево-судинну систему, зміцнює імунітет, покращує функції печінки, покращує засвоюваність кальцію в організмі, зміцнює кістки скелета, посилює синтез колагену та сполучної тканини, перешкоджає розвитку артрозу, артриту, остеопорозу, остеохондрозу, покращує структуру шкіри, кігтів, шерсті, зменшує запалення в сполучних тканинах, кровоносних судинах та суглобах.

Вживання олії криля дуже корисне для нормалізації рівня холестерину в крові, запобігання розвитку атеросклерозу та цукрового діабету, важливе для відновлення клітин організму, а також сприяє поліпшенню зору та підвищенню апетиту.

Важливо приймати тваринам за 1-2 тижні перед в'язанням і в період в'язання.

Цуценятам і кошенятам у стадії активного росту, починаючи з 4 місяців.СкладОлія криля, олія лосося атлантичного, екстракт розмарину, вітаміни А, D, Е.ДозуванняОлію можна додавати в їжу або давати окремо.

Вводити поступово, починаючи з 1/2 дози рекомендованої. За тиждень довести до норми. Тривалість застосування 2-4 тижні.

У разі потреби повторювати двічі-тричі на рік.Вага твариниДобова дозаКоти до 5 кг1 натисканняКоти 5-8 кг2 натисканняКішки понад 8 кг3 натисканняСобаки до 5 кг1 натисканняСобаки 5-15 кг2 - 3 натисканняСобаки 15-25 кг4 - 5 нажатийСобаки 25-40 кг6 - 7 нажатийСобаки понад 40 кг8 - 12 нажатийЗастереженняУ разі вживання засобу можливе ослаблення стільця у тварин.

У разі надмірного послаблення випорожнення приймання олії припинити.Не застосовувати у разі індивідуальної чутливості до компонентів засобу.ЗберіганняЗакрите паковання зберігати в темному місці за температури від 5 до 25 °C і відносної вологості не вище ніж 85%.Укрите паковання зберігати за температури від 2 до 6 °CДопускається незначне випадання осаду.Термін придатностіУ закритому пакованні — 12 місяців.Після відкриття паковання — 6 місяців.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки