Маршрутизатор TP-LINK ARCHER AX55 AX3000 4xGE LAN 1xGE WAN MU-MIMO OFDMA (ARCHER-AX55)

Код товару: 252916203
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість антен
  • Підтримка протоколів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

TP-Link TP-LinkВиробник

  • Гігабітний Wi-Fi 6 — швидкість до 2402 Мбіт/с в діапазоні 5 ГГц і до 574 Мбіт/с в діапазоні 2,4 ГГц для більш плавних потокових відео і швидких завантажень.
  • Підключайте більше пристроїв — технологія OFDMA збільшує продуктивність в 4 рази для одночасного підключення великої кількості пристроїв.
  • Мінімальна затримка — зниження затримки до 75% для бездоганних онлайн-ігор та відеоспілкування.
  • Розширена зона покриття Wi-Fi — чотири високопродуктивні зовнішні антени та технологія Beamforming для більш стабільного Wi-Fi в усьому будинку.
  • TP-Link HomeShield — надійний захист від кібератак.
  • Збільшений час роботи акумулятора — технологія Target Wake Time дозволяє вашим пристроям більше взаємодіяти один з одним, споживаючи менше енергії.
  • Підтримка OneMesh — використовуйте підсилювачі OneMesh, щоб створити покриття Wi-Fi в усьому будинку та не втрачати сигнал при переміщенні.

Новая епоха домашніх підключень

AX3000 Дводіапазонний гігабітний Wi‑Fi 6 роутер

Wi-Fi 6 — поліпшення за всіма показниками

Новітнє покоління Wi-Fi — це висока швидкість, низька затримка і збільшена кількість одночасних підключень в домашній мережі.

Неймовірна швидкість

Зросла швидкість дозволяє одночасно дивитися потокові відео, завантажувати файли і грати онлайн. Потрібна більш висока швидкість? Тоді підключайтеся по каналу шириною 160 МГц на діапазоні 5 ГГц, щоб сміливо дивитися 8K-стрім без затримок.

Швидкий відгук

Насолоджуйтесь плавністю одночасно вкдючених онлайн-ігор і прямих траснляцій. OFDMA покращує якість Wi-Fi підключення, дозволяючи кільком клієнтам використовувати один діапазон одночасно, що знижує затримки і підвищує якість підключення.

Більше підключень без втрати швидкості

Крім Wi-Fi 6 в роутері Archer AX55 використовується чіпсет Qualcomm і великий обсяг ОЗУ, завдяки чому швидкість підключення не падатиме навіть при великих навантаженнях.

Не нагрівається

Верхня панель корпусу виконана в оригінальному сучасному дизайні і складається з безлічі отворів, що поліпшують розподіл тепла і дозволяють роутера працювати на повну потужність.

Wi-Fi в усьому будинку

Чотири потужні зовнішні антени забезпечать Wi-Fi покриття у всьому будинку, а технологія Beamforming виявить підключені пристрої і буде направляти концентрований сигнал в їхньому напрямку — особливо, якщо вони далеко.

Порт USB 3.0

Підключіть зовнішній накопичувач, щоб легко обмінюватися файлами з підключеними пристроями. Також накопичувач можна використовувати як хмару та підключатися до нього іззовні.

TP-Link OneMesh™: Wi‑Fi у всьому будинку

Archer AX55 підтримує технологію OneMesh, яка дозволяє створити безшовне покриття і забути про втрати сигналу і затримки при переміщенні.

TP-Link HomeShield: безпека для всіх пристроїв

TP-Link HomeShield — це набір захисних функцій для захисту мережевих даних і збереження конфіденційності.

Сканер домашньої мережі

Працює в реальному часі і виявляє потенційні загрози національній безпеці.

Батьківський контроль

Установка обмежень на час, що проводиться в мережі, а також блокування неналежного контенту.

Пріоритизація(QoS)

Створює максимальний пріоритет для обраних пристроїв.

WPA3 — новий рівень безпеки

Новітній протокол Wi-Fi шифрування WPA3 підвищує кібербезпека домашніх мереж. В   Зокрема, WPA3 збільшує надійність Wi-Fi пароля і захист від брутфорс-атак.

Просте керування

Archer AX55 можна налаштувати за пару хвилин як через зручний додаток Tether (для пристроїв на Android і iOS), так і через веб-інтерфейс.

Захист дітей

Захистіть дітей від непристойного контенту і встановіть час, протягом якого діти можуть користуватися інтернетом, щоб він не відволікав їх від уроків та сну.

Сповіщення

Отримуйте повідомлення про нові підключилися пристроях і блокуйте для них доступ до мережі, якщо вони здаються вам підозрілими.

Просте оновлення прошивки

Втомилися оновлювати прошивку самостійно? Оновлення по повітрю дозволить оновити прошивку одним натисканням в панелі управління. Увімкніть автоматичне оновлення за розкладом, щоб у вас завжди були новітні функції і засоби захисту.

Залишити відгук проМаршрутизатор TP-LINK ARCHER AX55 AX3000 4xGE LAN 1xGE WAN MU-MIMO OFDMA (ARCHER-AX55)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки