Маршрутизатор TCL LINKHUB LTE Home Station (HH42CV2) 4G LTE, Wi-Fi4, 1x3FF SIM, 1xFE LAN/WAN, 1xFE LAN (HH42CV2-2ALCUA1-1)

Код товару: 252920703
Маршрутизатор TCL LINKHUB LTE Home Station (HH42CV2) 4G LTE, Wi-Fi4, 1x3FF SIM, 1xFE LAN/WAN, 1xFE LAN (HH42CV2-2ALCUA1-1)
  • 2 699 кешбек 101,75
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість антен
  • Підтримка протоколів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

TCL TCLВиробник

Стильний 4G Wi-Fi роутер для надійного підключення до Інтернету вдома і в невеликому офісі.

Насолоджуйтесь надійним підключенням до швидкісного Інтернету як по кабелю, так і через мобільну мережу з роутером TCL LINKHUB LTE Home Station. Пристрій має можливість підключення до двох каналів доступу до мережі Інтернет – мережевий кабель від провайдера, і бездротове підключення до 3G/4G мережі мобільного оператора. Отже ви завжди будете на зв’язку, адже роутер автоматично перемкнеться на альтернативний канал зв’язку, якщо в основному каналі зникне сигнал. Для персональних налаштувань є зручне керування роутером за допомогою програми для Android та iOS. «Діліться» високошвидкісним доступом до Інтернету з іншими користувачами через Wi-Fi. Роутер працює за стандартом 4G LTE категорії 4 та підтримує до 32 Wi-Fi клієнтів одночасно.

ПРОСТОТА І КОМПАКТНІСТЬ

Для під’єднання до мобільного Інтернету просто встановіть SIM-карту з підтримкою передачі даних у роутер, натисніть клавішу включення і менше, ніж за хвилину, ви отримаєте високошвидкісний доступ до мережі Інтернет за технологією 4G LTE. Роутер працює з SIM/USIM картками українських мобільних операторів KYIVSTAR, Vodafone, LifeCell без додаткових налаштувань.

НАДІЙНЕ І СТАБІЛЬНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ

TCL LINKHUB LTE Home Station комплектується двома «кімнатними» LTE антенами 2дБ, які покращують прийом сигналу мобільної мережі всередині приміщення. Роутер обладнаний двома SMA роз'ємами для можливості підключення по кабелю більш потужних LTE антен ззовні приміщень, які забезпечать кращий прийом і високу швидкість підключення навіть у місцях із низьким рівнем сигналу мобільної мережі.

ВИСОКА ШВИДКІСТЬ І СТАБІЛЬНІСТЬ РОБОТИ

Швидкість передачі даних у мережі 4G LTE – до 150 Мбіт/с під час завантаження та до 50 Мбіт/с під час відправки. Завдяки мобільному процесору від Qualcomm, роутер забезпечить вам довготривалу роботу в мобільній мережі без перегріву і перезавантажень. Швидкість передачі даних Wi-Fi 802.11n 2,4 ГГц 2×2 MIMO – до 150 Мбіт/с. для 32 Wi-Fi-клієнтів одночасно. Для пристроїв, більш вимогливих до швидкості і якості з’єднання (як то - робочий ноутбук, чи ігрова приставка), в роутері передбачено два мережевих LAN порта RJ-45.

ДОДАТОК ДЛЯ ANDROID І IOS

За допомогою мобільного додатку ви можете легко та просто керувати роутером зі свого смартфона. В реальному часі контролювати стан підключення, мобільний трафік, SMS та інші параметри. Крім того, програма дозволяє блокувати Wi-Fi пристрої, що підключаються до роутера без дозволу, встановлювати Батьківський контроль для Wi-Fi пристроїв дітей, налаштовувати гостьову Wi-Fi мережу, тощо. Додаток сумісний з пристроями на базі Android та iOS.

Залишити відгук проМаршрутизатор TCL LINKHUB LTE Home Station (HH42CV2) 4G LTE, Wi-Fi4, 1x3FF SIM, 1xFE LAN/WAN, 1xFE LAN (HH42CV2-2ALCUA1-1)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
10 099 21 7 999 кешбек 300