Маршрутизатор D-Link DIR-806A AC750, 4xFE LAN, 1xFE WAN

Код товару: 252905103
Маршрутизатор D-Link DIR-806A  AC750, 4xFE LAN, 1xFE WAN
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість антен
  • Захист інформації
  • WEP
  • Функції брандмауера
  • NAT
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

D-Link D-LinkВиробник

Захищений бездротовий зв'язок

У маршрутизаторі реалізовано безліч функцій для бездротового інтерфейсу. Пристрій підтримує декілька стандартів безпеки (WEP, WPA/ WPA2), фільтрацію пристроїв, що підключаются по MAC-адресу, а також дозволяє використовувати технології WPS і WMM.

Крім того, пристрій обладнаний кнопкою для виключення/включення Wi-Fi-мережі. У разі необхідності, наприклад, їдучи з дому, Ви можете вимкнути бездротову мережу маршрутизатора одним натисканням на кнопку, при цьому пристрої, підключені до LAN-портів маршрутизатора, залишаться в мережі.

Розширені можливості бездротової мережі

Інтелектуальний розподіл Wi-Fi-клієнтів буде корисний для мереж, що складаються з декількох точок доступу або маршрутизаторів D-Link - налаштувавши роботу функції на кожному з них, Ви забезпечите підключення клієнта до пункту доступу (маршрутизатора) з максимальним рівнем сигналу. Можливість налаштування гостьової Wi-Fi-мережі дозволить Вам створити окрему бездротову мережу з індивідуальними налаштуваннями безпеки. Пристрої гостьової мережі зможуть підключитися до Інтернету, але будуть ізольовані від пристроїв і ресурсів локальної мережі маршрутизатора.

Безпека

Бездротовий маршрутизатор DIR-806A оснащений вбудованим фаєрволом. Розширені функції безпеки дозволяють мінімізувати наслідки дій хакерів і запобігають вторгненню в Вашу мережу і доступ до небажаних сайтів для користувачів Вашої локальної мережі. Крім того, маршрутизатор підтримує протокол IPsec і дозволяє організовувати безпечні VPN-тунелі. Вбудований сервіс яндекс.dns забезпечує захист від шкідливих і шахрайських сайтів, а також дозволяє обмежити доступ дітей до «дорослим» матеріалами.

Просте налаштування та оновлення

Для налаштування бездротового маршрутизатора DIR-806A використовується простий і зручний вбудований web-інтерфейс (доступний на двох мовах - російською та англійською). Майстер налаштування дозволяє швидко перевести DIR-806A в режим маршрутизатора (для підключення до дротового або бездротового провайдера), точки доступу, повторювача або клієнта і задати всі необхідні налаштування для роботи в обраному режимі за кілька простих кроків. Також DIR-806A підтримує налаштування і управління за допомогою мобільного додатку для пристроїв під управлінням ОС Android і iOS.

Залишити відгук проМаршрутизатор D-Link DIR-806A AC750, 4xFE LAN, 1xFE WAN

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки