Маршрутизатор ASUS RT-AX57 GO AX3000, 4xGE LAN, 1xGE WAN, MESH EU-UK (90IG08N0-MU9C00)

Код товару: 253794603
Маршрутизатор ASUS RT-AX57 GO AX3000, 4xGE LAN, 1xGE WAN, MESH EU-UK (90IG08N0-MU9C00)
  • 4 749 кешбек 41,62
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість антен
  • Кількість LAN-портів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості: Три режими підключення Відзначений нагородою авторитетного журналу PC Magazine, маршрутизатор ASUS RT-AX57 Go пропонує три режими підключення, оптимізовані для подорожі, роботи та домашнього використання.

Кожен з цих режимів може виконувати роль як основного, так і резервного інтернет-з’єднання для безперебійного підключення до мережі. Інтернет завжди з вами! Налаштуйте бездротовий доступ до Інтернету в дорозі, підключивши WAN-порт USB до точки доступу свого смартфона.

Не потрібно жодних складних налаштувань ─ просто під'єднайте пристрійі користуйтеся мережею! Безпека в загальнодоступній мережі Wi-Fi Користуйтеся громадським Інтернетом безпечно, створивши приватну точку доступу з підвищеним рівнем захисту для своїх пристроїв. Повна функціональність для сучасного дому Створіть стабільне інтернет-з’єднання вдома або в подорожі, підключивши маршрутизатор до дротової мережі готелю. Комплексні функції VPN RT-AX57 Go підтримує широкий спектр популярних протоколів VPN, зокрема WireGuard® та OpenVPN.

Завдяки підтримці більш ніж 30 постачальників послуг VPN, наприклад Surfshark, користувачі можуть гнучко вибирати оптимальний сервіс відповідно до своїх потреб.

При використанні загальнодоступної мережі Wi-Fi мобільний застосунок ASUS Instant Guard надає доступ до захищеної VPN в один дотик до екрана смартфона. Повноцінний інформаційний захист RT-AX57 Go містить у собі систему інформаційної безпеки AiProtection на основі розробок компанії Trend Micro™, яка забезпечує завжди актуальний захист від онлайн-загроз для всіх підключених до нього цифрових пристроїв. Перевірка в один дотик Перевірте рівень безпеки вашого маршрутизатора в один дотик до екрана.

Якщо буде виявлено вразливість, у звіті про безпеку буде продіагностовано проблему й надано рекомендації щодо виправлення. Safe Browsing Налаштуйте захист для окремих користувачів або групи пристроїв за допомогою фільтрів безпеки, щоб убезпечити свою діяльність в Інтернеті.

Функція ASUS Safe Browsing* допомагає блокувати шкідливий вміст, рекламу й навіть відвертий контент у результатах пошукової видачі, забезпечуючи додатковий захист ваших дітей в Інтернеті. Єдиний центр керування Керуйте всіма функціями безпеки без зайвих зусиль за допомогою мобільного застосунку ASUS Router, навіть коли ви далеко від дому.

Налаштування параметрів маршрутизатора також не викликає жодних труднощів. Візуалізація інформації про мережу Отримуйте миттєву картину про стан мережі та сеанси передачі даних.

Тут також можна побачити дані діагностики портів маршрутизатора й отримати поради щодо усунення несправностей для поліпшення якості мережевого з’єднання. Миттєві сповіщення Отримуйте інформацію про підключення нових або незнайомих пристроїв і дійте швидко, щоб заблокувати їхній доступ або згрупувати нові пристрої в профілі користувача. Гостьовий портал Гостьова сторінка для входу в систему, розроблена спеціально для малого бізнесу, з простими налаштуваннями для брендування зображень і цільового перенаправлення для взаємодії з клієнтами в різні способи. Увімкнення функцій в один дотик Активуйте власні налаштування в один дотик, ними можуть бути, зокрема, VPN, Wi-Fi або підсвічування. Для будь-якого сценарію й простору RT-AX57 Go має компактний корпус: він досить універсальний, щоб вписатися в будь-який простір.

До нього також легко підключити кілька AiMesh-сумісних маршрутизаторів, щоб розширити зону покриття мережі Wi-Fi.

Залишити відгук проМаршрутизатор ASUS RT-AX57 GO AX3000, 4xGE LAN, 1xGE WAN, MESH EU-UK (90IG08N0-MU9C00)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки