Маршрутизатор ASUS GT-AX11000 AX11000, 4xGE LAN, 1xGE WAN, 2xUSB3.1, MESH, EU-UK (90IG04H0-MU9G00)

Код товару: 253794403
  • 19 529 10 17 599 кешбек 17,41
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість антен
  • Захист інформації
  • Підтримка протоколів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості: Новітній стандарт Wi-Fi 802.11ax: підвищена ефективність і пропускна здатність Найвища швидкість передачі даних у мережі Wi-Fi: до 11000 Мбіт/с Прискорена обробка ігрових даних Передове апаратне оснащення: 4-ядерний процесор із частотою 1,8 ГГц і мережевий порт стандарту 2.5G Ethernet Потужні вбудовані засоби інформаційної безпеки Сумісність стандартів Маршрутизатор стандарту 802.11ax підтримує підключення пристроїв, що використовують попередні стандарти Wi-Fi: 802.11ac, 802.11n і інші. Технологія OFDMA Дані відразу декількох пристроїв можуть передаватися по одному радіоканалу одночасно *, що підвищує ефективність його використовуватися і знижує латентність. Розширена зона покриття Завдяки розподілу частотного каналу на кілька субканалов зона покриття бездротової мережі збільшена на 80%. Технологія TWT Технологія Target Wait Time дозволяє планувати за часом передачу даних, щоб підключення до маршрутизатора пристрої * довше перебували в сплячому режимі.

Це дозволяє в кілька разів збільшити час їх автономної роботи. Сумісність стандартів. Маршрутизатор стандарту 802.11ax підтримує підключення пристроїв, що використовують попередні стандарти Wi-Fi: 802.11ac, 802.11n і інші. Для домашніх мереж з високим завантаженням Революційний поєднання технологій OFDMA і MU-MIMO, реалізованих в стандарті Wi-Fi 802.11ax забезпечує збільшену пропускну здатність і ефективніше її використання в разі бездротових мереж з високим завантаженням.

В рамках попередньої версії Wi-Fi (802.11ac) кожен мережевий канал міг використовуватися клієнтськими пристроями лише по черзі.

На відміну від цієї неефективної схеми, технологія OFDMA, що є частиною стандарту Wi-Fi 802.11ax, має на увазі поділ кожного каналу на підканали меншого розміру, що дозволяє об'єднувати і передавати одночасно сигнали від безлічі клієнтських пристроїв *, тим самим знижуючи латентність при обміні даними по мережі Wi-Fi. Зниження енергоспоживання клієнтськими пристроями Функція «пробудження за розкладом» (Target Wake Time - TWT) дозволяє маршрутизатора ROG Rapture GT-AX11000 виділяти певні інтервали часу, протягом яких буде здійснюватися обмін даними з клієнтськими пристроями.

Таким чином, ці пристрої зможуть переходити в сплячий режим, а не залишатися завжди активними в очікуванні сигналу від маршрутизатора.

Результат - істотне зниження енергоспоживання і відповідна економія заряду акумулятора. Wi-Fi на великих відстанях Втілюючи в собі новітній стандарт Wi-Fi 802.11ax з технологією OFDMA, маршрутизатор ROG Rapture GT-AX11000 забезпечує розширену зону покриття бездротової мережі за рахунок поділу кожного каналу зв'язку на більш дрібні.

Володіючи меншою пропускною спроможністю, такі підканали дозволяють передавати сигнал на збільшене на 80% расстояніе1, а значить якість зв'язку Wi-Fi в межах всього будинку значно покращиться. Ігрова інфраструктура ROG Працюючи спільно з маршрутизаторами ROG, комп'ютери, ноутбуки і материнські плати цієї ж серії забезпечують плавний ігровий процес з мінімальними лагами за рахунок підтримки програмного забезпечення GameFirst V.

Завдяки технологіям GameFirst і Game Boost ігровий трафік отримує максимальний пріоритет при передачі як по провідному, так і по бездротовому з'єднанню. Трирівневе прискорення У маршрутизаторі ROG Rapture GT-AX11000 передбачено три рівня підвищення швидкості ігрового трафіку, що істотно зменшує лаги при грі через інтернет: Пріоритезація трафіка з пристроїв серії ROG - GameFirst V Пріоритезація ігрового трафіку - Game Boost Найкоротший шлях до ігрового серверу2 - GPN Переадресація портів в 3 кроки Переадресація портів вкрай важлива для геймерів, які хочуть грати в команді зі своїми друзями.

Налаштувати режим Open NAT в маршрутизаторі ROG Rapture GT-AX11000 тепер як ніколи просто - процедура складається всього з трьох кроків: Оберіть гру Виберіть ігровий пристрій Активуйте - і готово! ROG Gaming Center: центр управління домашньою мережею ROG Rapture GT-AX11000 - це бездротовий маршрутизатор, розроблений спеціально для любителів комп'ютерних ігор.

Високошвидкісна передача даних по бездротовій мережі Wi-Fi, бездоганно стабільна робота під важкими навантаженнями і потужні засоби інформаційної безпеки поєднуються в ньому з інноваційними геймерським оптимізаціями.

Програмний інтерфейс Gaming Center, оформлений в ексклюзивному стилі ROG, пропонує повний контроль над усіма функціями пристрою. Виділений діапазон для ігор Завдяки підтримці відразу трьох частотних діапазонів даний маршрутизатор дозволяє виділити один діапазон з частотою 5 ГГц виключно для ігрового трафіку, щоб інші підключені до мережі пристрою не уповільнювали швидкість з'єднання в іграх.

Крім того, технологія динамічного вибору частот DFS розблокує в діапазоні 5 ГГц відразу 15 каналів, щоб розширити можливості підключення бездротових пристроїв. Гра і робота - одночасно! Якщо інші користувачі локальної мережі застосовують технологію VPN, і це робить негативний вплив на швидкість онлайн-ігри, то вам неодмінно сподобається функція VPN Fusion, реалізована в маршрутизаторі ROG Rapture GT-AX11000.

Вона дозволяє використовувати звичайне інтернет-з'єднання паралельно з VPN-тунелями без будь-яких втрат з точки зору швидкості передачі даних. Пали і перемагай! ROG Rapture GT-AX11000 - перший маршрутизатор серії ROG, наділений кольоровою підсвіткою Aura, що підтримує сотні відтінків і кілька динамічних візуальних ефектів.

Особливо яскраво вона буде виглядати в поєднанні з іншими Aura-сумісними периферійними пристроями. Інформаційна безпека У маршрутизаторі ROG Rapture GT-AX11000 реалізована технологія інформаційної безпеки AiProtection Pro, розроблена спільно з компанією Trend Micro.

Вона служить для захисту від онлайн-атак і шкідливих інтернет-ресурсів всіх підключених до домашньої мережі цифрових пристроїв, в тому числі тих, які не володіють власними антивірусними системами. Сучасні характеристики На додаток до високошвидкісного бездротового модулю маршрутизатор ROG Rapture GT-AX11000 оснащений 2,5-гігабітним провідним портом, який може використовуватися для підключення до інтернету або локальної мережі.

Крім того, для максимально швидкої обробки мережевих даних він оснащений 64-бітовим чотирьохядерним процесором з тактовою частотою 1,8 ГГц, а для додаткового зручності на передній панелі пристрою передбачена настроюється кнопка, яка може керувати будь-якої з його функцій, наприклад підсвічуванням Aura, технологіями Game Boost і DFS. * Щоб максимально використовувати можливості стандарту 802.11ax клієнтський пристрій має бути з ним сумісним. AiMesh - єдина бездротова мережа для всього будинку GT-AX11000 Ai Mesh Router забезпечують широке покриття WiFi мережі зі стабільним сигналом в кожному куточку будинку або квартири.

Однак на це впливає безліч факторів, у тому числі розташування кімнат, матеріал стін і навіть меблі.

Але навіть якщо в бездротової вайфай мережі є проблеми, у компанії ASUS знайдеться унікальне рішення - це технологія Ai Mesh, яка дозволяє об'єднати кілька маршрутизаторів ASUS в єдину WiFi мережу для всього будинку, яким би великим він не був.

Такий апгрейд домашньої бездротової мережі буде ще й вигідним, адже при покупці нового роутера не доведеться викидати старий - його можна буде як і раніше використовувати як вузол об'єднаної Ai Mesh системи.

В рамках мережі Ai Mesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами і безшовний роумінг - перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично і без розриву з'єднання.

Залишити відгук проМаршрутизатор ASUS GT-AX11000 AX11000, 4xGE LAN, 1xGE WAN, 2xUSB3.1, MESH, EU-UK (90IG04H0-MU9G00)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки