Маршрутизатор ASUS ExpertWiFi EBM68 2PK white AX7800 3xGE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB3.2 WPA3 OFDMA MESH (90IG07V0-MO3A40)

Код товару: 252861203
  • 24 599 кешбек 226,11
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість антен
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості:

Прискорення вашого бізнесу

Найшвидші на ринку mesh-маршрутизатори для бізнесу, призначені для миттєвого завантаження даних і здійснення якісних відеодзвінків.

Максимальна швидкість

У 4 рази більша пропускна здатність мережі дозволяє зменшити затримки під час високого навантаження.

Стабільна робота бізнесу

VLAN

ExpertWiFi підтримує керування віртуальними локальними мережами (VLAN). Функція VLAN забезпечує простий, швидкий і гнучкий спосіб сегментування дротової та бездротової мереж. Ви можете виділити для цього окремий порт Ethernet, що забезпечить додаткову безпеку для вашого бізнесу.

ДВА КАНАЛИ WAN

EBM68 забезпечує надійний і стабільний доступ до мережі Інтернет для потреб підприємців. Завдяки підтримці двох WAN-з'єднань можна легко перемикатися на резервне з'єднання, щоб мінімізувати час простою під час перебоїв у мережі та гарантувати працездатність POS-систем. Крім того, для надання резервного каналу доступу до Інтернету існує можливість використовувати смартфон, підключений до USB-порту маршрутизатора. Не потрібно жодних складних налаштувань ─ просто під'єднайте пристрій і користуйтеся мережею.

Окремі профілі використання

Технологія мереж з автоматичним визначенням (Self-defined Network, SDN) надає можливість використовувати до п'яти SSID з метою розподілу наявних пристроїв між мережами та визначення їхніх пріоритетів для різних бізнес-задач та способів використання мережі. Можна створити окремі сегменти мережі для співробітників, гостьових порталів, гостьових мереж, мереж за розкладом, IoT- і VPN-мереж.

Майстер сценаріїв

Майстер сценаріїв допоможе новачкам у процесі налаштування мережі. Просто натисніть на сценарій, який найбільше підходить для вашого бізнесу, і він налаштує параметри маршрутизатора за кілька кроків.

Створіть власний стиль

Гостьові портали можуть бути адаптовані до потреб бізнесу за допомогою вибору типу порталу, брендингу та візуальних шаблонів, які відповідають певному діловому стилю і дозволяють по-різному взаємодіяти з клієнтами.

Керування великою кількістю пристроїв

Серія ExpertWiFi дозволяє компаніям з декількома офісами або робочими місцями об'єднати всі мережеві пристрої під одним обліковим записом адміністратора. Керувати різними мережевими пристроями можна в мобільному застосунку ASUS ExpertWiFi де б ви не перебували.

Розширюваність і масштабованість

Мережеві продукти ExpertWiFi готові до масштабування відповідно до потреб клієнта, незалежно від його розміру: чи це малий бізнес, чи велика фабрика. Завдяки підтримці до 12 вузлових пристроїв, компанії можуть розширювати розмір своєї мережі, додавши до неї більше пристроїв ExpertWiFi. Крім того, EBM68 може легко підтримувати до 100 активних пристроїв на один вузол.

Керування мережею в одній програмі

За допомогою програми ASUS ExpertWiFi можна легко й зручно керувати мережею для потреб бізнесу.

МІЖМЕРЕЖЕВІ VPN

Міжмережеві VPN (Site-to-site VPN) стануть у пригоді компаніям, які надають пріоритет приватному, захищеному трафіку. Вони особливо ефективні для організацій, які мають декілька офісів, розташованих на великих відстанях, наприклад, мережевих магазинів та закордонних філій. Технологія міжмережевих VPN допоможе вам швидко створити приватну мережу, яка об'єднає всі ці місця та надасть можливість обмінюватися інформацією або ресурсами між інтрамережами з різних місць.

ЗАХИСТ ВАШОГО БІЗНЕСУ

Система інформаційної безпеки ASUS AiProtection поєднує в собі потужні рішення з кібербезпеки та хмарні центри обробки даних від Trend Micro™, які захистять ваш бізнес і всі підключені пристрої від кіберзагроз, і при цьому без жодної абонентської плати!

ПЕРЕВІРКА В ОДИН ДОТИК

Перевірте рівень безпеки мережі в один дотик до екрана смартфона, без складних налаштувань.

Настінне кріплення

ExpertWiFi EBM68 має кріпильні отвори і настінне кріплення, що дозволяє легко встановити пристрій саме там, де потрібно. Просто перевернувши кріплення, його можна перетворити на органайзер для кабелів.

Практична конструкція

Для швидкої обробки даних кожен маршрутизатор системи ExpertWiFi EBM68 оснащений високопродуктивним чотириядерним процесором, а їхній вертикальний корпус розроблений таким чином, щоб забезпечити максимально потужний бездротової сигнал і якісну вентиляцію.

Широкий набір інтерфейсів

Порт WAN 2,5 Гбіт/с, USB 3.2 Gen 1 і три гігабітних LAN-порти з можливістю об'єднання каналів* для задоволення ваших потреб.

Залишити відгук проМаршрутизатор ASUS ExpertWiFi EBM68 2PK white AX7800 3xGE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB3.2 WPA3 OFDMA MESH (90IG07V0-MO3A40)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки