Маршрутизатор ADSL ASUS DSL-N16 N300, ADSL2+, 4xGE LAN, 1xRJ11 WAN (90IG02C0-BM3100)

Код товару: 254097903
Маршрутизатор ADSL ASUS DSL-N16 N300, ADSL2+, 4xGE LAN, 1xRJ11 WAN (90IG02C0-BM3100)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість антен
  • Відповідність мережевим стандартам
  • Кількість роз'ємів RJ-11
  • Підтримка протоколів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості: Два варіанти підключення до інтернету Будучи комбінованим пристроєм, DSL-N16 дозволяє підключатися до інтернету через телефонну лінію або інтерфейс Ethernet.

Ви можете також використовувати цей пристрій як окремий DSL-модем або Wi-Fi маршрутизатор, відповідно до ваших потреб.

DSL-N16 можна налаштувати для миттєвого перемикання на резервний канал з'єднання, якщо основний канал вийде з ладу (і перемикатися назад, коли він відновиться).

За допомогою маршрутизатора можна також об'єднати декілька з'єднань в один канал для розширення пропускної здатності мережі. Інтерфейс ASUSWRT – зручне адміністрування Зручний інтерфейс ASUSWRT полегшує конфігурування DSL-маршрутизатора відповідно до потреб користувача.

Спеціально для DSL-N16 в ASUSWRT були внесені зміни, пов'язані з параметрами ADSL.

Наприклад, стала доступною функція моніторингу стабільності ADSL-з'єднання на основі вимірювання співвідношення сигнал/шум.

DSL-N16 також підтримує моніторинг трафіку за кожним типом з'єднання, а в разі виникнення будь-яких проблем користувач може відправити автоматично створений звіт з усією необхідною технічною інформацією прямо в службу техпідтримки. Налаштування за 30 секунд Процедура налаштування, яку можна виконати за допомогою смартфона, планшета або комп'ютера, займає всього 30 секунд* і складається із трьох простих етапів.

Просто підключіть кабелі до маршрутизатора, відкрийте браузер і дотримуйтесь інструкцій майстра налаштування. Сервер та клієнт VPN для безпечного доступу DSL-N16 дозволяє швидко й легко налаштувати сервер та клієнти VPN для безпечного доступу до домашньої мережі та виходу в Інтернет.

Вбудований в маршрутизатор сервер VPN підтримує протокол PPTP та є чудовою альтернативою платним VPN-сервісам або виділеному серверу VPN.

DSL-N16 дозволяє перетворити підключені до нього пристрої на VPN-клієнти з використанням протоколів PPTP та L2TP без додаткового програмного забезпечення для VPN. Кілька мереж з різними параметрами Організуйте безпечний доступ до інтернету для гостей без необхідності повідомляти їм свій пароль і надавати доступ до своїх ресурсів.

Гостьова мережа ASUS підтримує до трьох незалежних гостьових мереж, зі своїми власними обмеженнями та паролем.

Гості не матимуть доступу до основної мережі і будь-яким підключеним до неї пристроям. Просте налаштування та моніторинг з'єднання Зручний інтерфейс ASUSWRT полегшує конфігурування маршрутизатора відповідно до потреб користувача.

Залишити відгук проМаршрутизатор ADSL ASUS DSL-N16 N300, ADSL2+, 4xGE LAN, 1xRJ11 WAN (90IG02C0-BM3100)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки