uk ru

Ласощі для стерилізованих котів Nature's Protection Superior Care Sterilized з птахом 75 гр (4771317477132)

Код товару: 261047803
Ласощі для стерилізованих котів Nature's Protection Superior Care Sterilized з птахом 75 гр (4771317477132)
Ласощі для стерилізованих котів Nature's Protection Superior Care Sterilized з птахом 75 гр (4771317477132) - Прев'ю фото №1
  • 125 кешбек 1,57
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Nature's Protection Nature's ProtectionВиробник

Ласощі Nature's Protection Superior Care Sterilised cat – це високоякісна добавка до корму, призначена для дорослих котів. Це ідеальний вибір, щоб проявити любов до вашого кота й водночас забезпечити його щоденною нормою необхідних вітамінів, мінералів та пребіотиків. Ці функціональні ласощі для котів містять L-карнітин, який допомагає схуднути та підтримувати здоровий стан організму стерилізованих котів.

Основним джерелом білка в цих ласощах є м'ясо птиці, що може стати відмінним джерелом високоякісного та високозасвоюваного (85-90%) білка для котів. Містить незамінні амінокислоти, необхідні для підтримки та зміцнення міцних м'язів, шкіри та шерсті. М'ясо птиці також збагачене вітамінами та мінералами: вітамін В12, залізо та цинк – важливі для загального стану здоров'я та доброго самопочуття. М'ясо птиці добре смакує котам. Текстура та форма ласощів розроблені таким чином, щоб сприяти підтримці належної гігієни зубів. У складі міститься L-карнітин – амінокислота, яка допомагає схуднути та підтримувати здоровий стан організму котів.

Птиця як джерело білка:

Повноцінний і збалансований склад цього сухого корму для дорослих котів усіх порід – збагачений кліноптилолітом природного вулканічного походження, MicroZeoGen. Він сприяє виведенню токсинів з організму вихованця, та після детоксикації цінні поживні речовини, вітаміни та мінерали легко абсорбуються організмом.

Контроль ваги

L-карнітин – це амінокислота, яка допомагає знизити вагу та підтримувати здоров’я організму котів. Окрім того, м'ясо птиці є нежирним джерелом білка, який добре засвоюється та може допомогти запобігти проблемам із травленням і надмірною вагою.

Висока засвоюваність

М'ясо птиці є надзвичайно легкозасвоюваним джерелом білка, який також містить незамінні амінокислоти, що легко розщеплюються та засвоюються організмом кота, що може допомогти зменшити проблеми з травленням.

Містить MOS

MOS – пребіотики, «їжа» для кишкових бактерій. Вони допомагають підтримувати здорову вагу та зміцнюють імунітет, сприяючи росту корисних бактерій у кишківнику, допомагаючи покращити травлення та засвоєння поживних речовин.

Усунення зубного нальоту та каменю

Унікальна трикутна форма ласощів слугує не просто дизайном – сама форма спонукає до ретельного пережовування, що сприяє зменшенню утворення зубного нальоту та каменю.

Переваги продукту:

MicroZeoGen – унікальний компонент у складі

Nature’s Protection Superior Care має лінійку функціональних ласощів Супер Преміум класу, що відома інноваційними інгредієнтами та розроблена завдяки новітнім технологіям в галузі здорового харчування домашніх тварин. Ці функціональні ласощі містять інгредієнти та джерела білка найвищої якості.

Розроблено без:

Вироблено в ЄС.

Залишити відгук проЛасощі для стерилізованих котів Nature's Protection Superior Care Sterilized з птахом 75 гр (4771317477132)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки