Ласощі для собак Wanpy Soft Beef Jerky Slices з яловичиною 100 гр (6927749830153)
Ласощі для собак Wanpy Soft Beef Jerky Slices з яловичиною 100 гр (6927749830153) - Прев'ю фото №1

Ласощі для собак Wanpy Soft Beef Jerky Slices з яловичиною 100 гр (6927749830153)

  • 155 кешбек 1,94
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Wanpy WanpyВиробник

Натуральні ласощі для собак Wanpy Soft Beef Jerky Slices – смачні слайси з в’яленого м’яса яловичини та качки, м’ясний делікатес преміум якості без цукру та штучних ароматизаторів із невеликим вмістом солі як натурального консерванту. Ці ласощі підходять для собак усіх порід, яким уже виповнилося 3 місяці.

Яловичина й качка, запечені в духовці з любов’ю і турботою, набувають апетитного смаку натурального в’яленого м’яса, наче ви готували ласощі для собак власноруч. Завдяки щадній тепловій обробці за температури 60-85°C зберігаються всі корисні властивості продуктів.

Собаки, зі своїми чуйними нюхом і вишуканими смаковими рецепторами, перетворюються на справжніх гурманів, які гідно оцінять магію смаку ласощів Ванпі В’ялена яловичина з качкою. До того ж слайси – це максимально корисне частування з високим вмістом тваринного білка, що сприяє здоровому й активному життю вашого улюбленця. Варто зазначити, що жирність ласощів мінімальна (лише 2,5%), що важливо для підтримання оптимальної ваги собак, схильних до набору зайвої ваги та ожиріння, а також для стерилізованих вихованців.

Слайси Ванпі з в’яленого філе яловичини та качки можна використовувати як частування, що урізноманітнює харчування вашого улюбленця або буде нагородою за його хорошу поведінку. Кожна смужка легко ламається на частини, тому шматочки ласощів цілком можуть стати смачним мотиваційним стимулом для дресирування або тренування собак.

Собака просить ще? ВАЖЛИВО! Пригощайте улюбленця правильно: ніколи не замінюйте ласощами повноцінне приймання їжі, особливо коли в собаки є проблеми із зайвою вагою. Ласощі – це лише 8-10% від загального добового раціону собак.

Чому варто купити ласощі для собак Wanpy В’ялена яловичина з качкою:

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки