uk ru

Kurgo Loft Hammock КУРГО ЛОФТ ГАМАК накидка на заднє сидіння автомобіля для собак Блакітний — помаранчевий (SPK01308)

Код товару: 250820903
Kurgo Loft Hammock КУРГО ЛОФТ ГАМАК накидка на заднє сидіння автомобіля для собак Блакітний — помаранчевий (SPK01308)
Kurgo Loft Hammock КУРГО ЛОФТ ГАМАК накидка на заднє сидіння автомобіля для собак Блакітний — помаранчевий (SPK01308) - Прев'ю фото №1
  • 4 231,30 кешбек 52,91
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник NoName NoNameВиробник

Подорож із собакою в автомобілі — це завжди подальше чищення салону: 4 лапи означають учетверо більше бруду.

Гамак Kurgo Loft Hammock — спеціальна накидка на сидіння автомобіля, яка розташовується між спинкою переднього сидіння і передньою частиною заднього сидіння, створюючи в задній частині салону справжній гамак для собак.

Така накидка на сидіння авто виконує потрійну функцію: захищає сидіння від бруду та шерсті, не дає вашому собаці впасти на підлогу між сидіннями та перешкоджає застрибуванню вихованця на переднє сидіння, щоб ви могли повністю зосередитися на водінні автомобіля.Гамак виготовлений із нейлонової тканини Microtomic рипстоп, яка вирізняється чудовими водо- і брудовідштовхувальними властивостями, що дасть змогу вам зберегти чистоту чохлів сидінь у будь-яких ситуаціях.

Накидка виготовлена з невеликим шаром поліефірного наповнювача, який забезпечить комфортну поїздку вихованцеві, особливо в тривалій подорожі.

Крім того, чохол повністю двосторонній: ви можете вибрати блакитний або жовтогарячий колір, який більше підходить для вашого салону або відповідає вашій роздільній здатності.Завдяки п'яти точкам міцного кріплення (2 спереду, 2 ззаду, 1 внизу) Kurgo ЛОФТ ГАМАК чудово підходить для будь-якого автомобіля.

Він має зручний доступ до ременів безпеки та замків для дитячого крісла через отвори на блискавці.ВАЖНО! Kurgo Loft Hammock призначений тільки для використання в транспортних засобах із багатомісними сидіннями.

Не використовуйте з ковшеподібними сидіннями або над відкритим простором без багатомісного сидіння.Чому варто купити накидку на сидіння авто гамак Kurgo Loft Hammock:потрійна функція: захист сидіння від бруду та шерсті, не дає собаці впасти в прохід і перешкоджає застрибуванню вихованця на переднє сидіння;зручний у тривалих поїздках: має шар поліефірного наповнювача для комфорту собаки;міцний для повсякденного використання завдяки чохлу з водонепроникної та брудовідштовхувальної нейлонової тканини Microtomic рипстоп;отвори на блискавці для доступу до кріплення ременів безпеки автомобіля;швидке кріплення, надійна фіксація й індивідуальне припасування завдяки регульованим за довжиною нейлоновим ременям із застібками фастекс і паракорду під сидінням;можна використовувати як гамак або зняти передні кріплення і використовувати як накидку на сидінні;повністю двосторонній: колір на вибір блакитний або жовтогарячий;підходить для більшості автомобілів, седанів, універсалов, позашляховиків і мінівенів із багатомісними сидіннями;зручне багаторазове паковання у формі сумки на блискавці виготовлене з тієї ж водонепроникної та брудовідштовхувальної тканини Microtomic рипстоп, що й гамак.

Сумку можна прикріпити в салоні автомобіля та використовувати для зберігання необхідних у дорозі речей;рекомендується тільки ручне чищення та сушіння на повітрі.Ширина ременів кріплення: 2 см.Габаритні розміри гамака (ШхД): 140х142 см.Габаритні розміри паковання (ШхГхВ): 35х10х26 см.

Залишити відгук проKurgo Loft Hammock КУРГО ЛОФТ ГАМАК накидка на заднє сидіння автомобіля для собак Блакітний — помаранчевий (SPK01308)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки