Краплі від бліх та кліщів Ceva Felis для котів (3411112253357)
Краплі від бліх та кліщів Ceva Felis для котів (3411112253357) - Прев'ю фото №1

Краплі від бліх та кліщів Ceva Felis для котів (3411112253357)

  • 834 кешбек 10,43
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Кількість одиниць
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Ceva CevaВиробник

Vectra Felis (Вектра Феліс) краплі на холку для кішок від 0,6 до 10 кг

Лікарська форма та упаковка : Краплі на загривку практично не мають запаху, кішку можна обробляти вдома. Упакований у поліетиленові піпетки з подовженим та закругленим аплікатором, об'ємом 0,9 мл, які упаковують у картонні коробки по 3 штуки.

Фармакологічні властивості: Вектра Феліс – комбінований інсектицидний засіб для зовнішнього застосування кішкам. Динотефуран – похідне гуанідину, відноситься до нейротоксинів класу неонікотиноїдів, впливає на постсинаптичні ацетилхолінові рецептори нервової системи, викликаючи загибель комах. Особливо динотефуран активний проти численних видів напівжорсткокрилих комах. Пірипроксифен - аналог ювенільного гормону, що регулює зростання та розвиток комах, у тому числі бліх. Механізм дії полягає в порушенні нормального циклу метаморфозу комахи яйце-личинка-лялечка-доросла особина.

Після топікального нанесення Вектри Феліс активні компоненти препарату накопичуються в епідермісі, волосяних цибулинах та сальних залозах тіла тварини, практично не всмоктуючись у системний кровотік, і надають контактну інсектицидну дію вже через 5 хвилин.

Показання : Краплі застосовують кішкам для боротьби з бліхами на всіх фазах розвитку паразита (яйце-личинка-лялечка-доросла особина), а також у комплексній програмі лікування та профілактики алергічного дерматиту, що викликається бліхами. Препарат застосовують кішкам одноразово, зовнішньо, на суху неушкоджену шкіру. Повторне оброблення рекомендується проводити через 30 днів. При сильному ступені зараження бліхами після консультації з ветеринарним лікарем, обробку можна повторити через 14 днів.

Спосіб застосування:

Протипоказання: Застосування препарату кошенятам віком до 7 тижнів та вагою менше 0,6 кг, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів препарату. З ОБЕРЕЖНІСТЮ ослабленим, хворим та вагітним кішкам після консультації з ветеринарним лікарем.

Умови зберігання: Зберігати при температурі від 2°С до 25°С, у захищеному від світла, сухому місці, окремо від кормів та продуктів харчування.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки