Корпус Zalman I6 без БЖ 1xUSB3.0, 1xUSB2.0 1xUSB Type-C 4x140мм RGB VGA 355мм LCS ready TG Side Panel ATX чорний (I6BLACK)

Код товару: 253818603
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Функціонал і роз'єми лицьовій панелі
  • Форм-фактор материнської плати
  • Потужність комплектного БЖ
  • Місць для 12 см вентиляторів
  • Місць для 14 см вентиляторів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Zalman ZalmanВиробник

Особливості: Сучасний дизайн, що випромінює міцність та освіжаюче відчуття. Дизайн з акцентом на чистих лініях і міцній металевій рамці втілює в собі освіжаюче відчуття сучасності та надійності. Знімна передня панель і передній пиловий фільтр для легкого обслуговування та чищення Знімна передня панель і магнітний пиловий фільтр дозволяють легко чистити і запобігають потраплянню пилу всередину. Оснащений верхнім магнітним пиловим фільтром Знімний магнітний пиловий фільтр, що легко чиститься, розташований зверху, запобігає потраплянню пилу під час простою та сприяє швидкому виведенню гарячого повітря з системи під час роботи. Нижній висувний пиловий фільтр Нижній пиловий фільтр ефективно захищає зону всмоктування повітря БЖ, схильну до накопичення пилу, забезпечуючи комфортне та безпечне середовище. Максимальна зручність керування завдяки боковим дверцятам, що відкриваються збоку Високоміцне загартоване скло преміум-класу товщиною 3 мм забезпечує стабільність і можливість налаштування. Бічні дверцята з ручкою забезпечують зручність використання. Вертикальний слот для встановлення графічного процесора в стандартній комплектації Інтегрований вертикальний слот для встановлення графічного процесора, а також боковий вентиляційний отвір у нижній частині корпусу з посиленого скла для ефективного всмоктування зовнішнього повітря при вертикальному встановленні сприяють більш плавній циркуляції повітряного потоку. Поставляється з опорними кронштейнами, які запобігають провисанню графічного процесора, і забезпечує сумісність з відеокартами різних розмірів завдяки регульованим налаштуванням висоти. Механізм верхнього та нижнього ковзаючого тримача забезпечує точне позиціонування та надійну фіксацію Бічні вентиляційні отвори для оптимального охолодження Бічні вентиляційні отвори забезпечують більш прохолодне середовище всередині системи. Оптимізована конструкція охолодження для комфортної роботи системи Чотири вентилятори, що входять до комплекту, стратегічно розміщені в корпусі з урахуванням динаміки повітряних потоків, щоб швидко відводити тепло зсередини комп'ютера.

Залишити відгук проКорпус Zalman I6 без БЖ 1xUSB3.0, 1xUSB2.0 1xUSB Type-C 4x140мм RGB VGA 355мм LCS ready TG Side Panel ATX чорний (I6BLACK)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки