Кормова добавка для всіх домашніх тварин Beaphar Algolith 250 г (12494)
Кормова добавка для всіх домашніх тварин Beaphar Algolith 250 г (12494) - Прев'ю фото №1
Кормова добавка для всіх домашніх тварин Beaphar Algolith 250 г (12494) - Прев'ю фото №2

Кормова добавка для всіх домашніх тварин Beaphar Algolith 250 г (12494)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Beaphar BeapharВиробник

Вітамінно-мінеральна харчова добавка з натуральних морських водоростей для активізації натурального пігменту.

Приготовляється за спеціальною технологією, яка зберігає максимум поживних речовин і підвищує відсоток усвоювальних мікроелементів в організмі тварин.Рекомендують собак, котів та інших домашніх тварин з волоссям і пір’ям.

Містить високий відсоток мікроелементів (наприклад, йода) і вітамінів.

Існує дуже сприятливий вплив на всі функції організму, але найчастіше його застосовують для розв’язання розладів пігментації (шерсті, носа, губи та очей).

Природне забарвлення надає великої інтенсивності, значно покращує стан шкіри та вовни.Рекомендується перед виставками, особливо для тварин рудої масті.

Морські водорості поліпшують стан шкіри та вовни, а це позитивно впливає на Усі функції організму використовуються для вирішення проблем з пігментацією (шерстя, носа, губ, очей) і Підсилюють природний крас.

Кальцій необхідний для структурної цілісності кісток, суглобів і зуби, скорочення всіх м’язів, у тому числі серця. Калій бере участь в освіті білка.

Фосфор входить до складу кісток та клітин нервової, м’язової та залізної тканини і відіграє важливу роль у механізмах життєдіяльності.

Мікро- і макроелементи потрібні для нормального функціонування організму (зокрема тканин, клітин крові, гормонів, ферментів, обміну речовин).Сушені морські водорості з високим вмістом натуральних мінералів (йода).

Аналіз: протеїн 9,5%, жири 0,7%, кліткотка 0,1%, золота 28%, волога 14%, калій 1,4%, калій 7,3%, натрій 3,3%, магній 0,7%, фосфор 0,3%.

Довання на 1 кг: залізо 1400 мг, йод 1045 мг, мідь 2,1 мг, марганець 21,5 мг, цинк 10 мгЩоденно собакам дрібних порід — 1 чайна ложка (2,4) протягом 8-10 тижнів, собакам середніх порід — 2 чайні ложки (4,8 р) протягом 4-6 тижнів, собак великих порід, вагітних і Кор- мячі самки - 1 їдальня ложка (17) протягом 4-6 тижнів, кішкам і вагітним самичкам і гризуни більші за хом'яку — 0,5 чайної ложки (1,2 р) протягом 2-4 тижнів, дрібних гризунів — на На кінчику ножа (0,1), птахам — 2 рази на кінчику носа (0,2 г) на 100 г корму протягом 2 тижнів.Смішно с кормом.

Під час годування сухим кормом, перед підмішуванням добавки злегка зволожувати його, додавши ложку консервованого корму або олії, або змішувати з кефіром. Регулярно годувати тварину свіжою питною водою.

Кормова добавка смсить-ма з усіма складниками харчових продуктів, лікарськими засобами і Інші харчові добавки.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки