uk ru

Корм Monge BWild Grain Free Cat Bufalo сухий з м'ясом буйвола для дорослих котів великих порід 10 кг (8009470004961)

Код товару: 247812903
Корм Monge BWild Grain Free Cat Bufalo сухий з м'ясом буйвола для дорослих котів великих порід 10 кг (8009470004961)
Корм Monge BWild Grain Free Cat Bufalo сухий з м'ясом буйвола для дорослих котів великих порід 10 кг (8009470004961) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Monge MongeВиробник

Monge BWild Cat GRAIN FREE беззерновий повноцінний збалансований корм з м'яса буйвола для великих котів різного віку. Це інноваційна лінійка для котів великих порід різного віку, створена компанією Monge для того, щоб годувати вихованців так, як їм "призначено природою".  Раціон ідеально підходить не тільки для породи Мейн-Кун, але для кішок інших великих порід: Савана, Чаузі, Каракал, Сервал, Американський бобтейл, Регдолл, сибірський кіт, Оцикет, Норвезька лісова. Зміст X. O. S. допомагає зберегти природний баланс кишкової мікрофлори, сприяє оптимальному засвоєнню поживних речовин і підвищує імунітет.  Глюкозамін, хондроїтин, кальцій і фосфор для здоров'я суглобів. Ці речовини в складі корму сприяють формуванню здорової хрящової тканини і розвитку опорно-рухового апарату. Grain free formula - не містить зернових культур. Вітамін А і Е є потужним антиоксидантом, який сприяє підтримці здоров'я шкіри і блискучої вовни. Рекомендації по годівлі: рекомендовану щоденну порцію корму можна розділити на 2-3 прийоми. Індивідуальні потреби в харчуванні можуть відрізнятися в залежності від розміру, віку та рівня активності тварини. Для досягнення оптимального стану тварини може знадобитися зміна раціону. Перехід на новий вид корму повинен відбуватися протягом 7 днів. Свіжа чиста вода повинна постійно бути доступна вашому вихованцеві. Гарантований аналіз: сирий білок 31%, сира клітковина 2%, сирий жир 20%, сира зола 8%, кальцій 1%, фосфор 0,6%, омега-3 жирні кислоти: 0,8%, омега-6 жирні кислоти: 3,85%, таурин 0,3%.

Залишити відгук проКорм Monge BWild Grain Free Cat Bufalo сухий з м'ясом буйвола для дорослих котів великих порід 10 кг (8009470004961)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки