Корм Hill's SP Adult Medium Breed Culinary Creations сухий з качкою та картоплею для дорослих собак середніх порід 14 кг (052742054643)
- Код товару: 262393603
- 4 579 ₴кешбек 57,24 ₴
- Продавець ЗооProStore
-
- Нова пошта
Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
- Знайшли дешевше?
Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!
Характеристики
- Тип
- Клас
- Вік
- Порода
- Тип упаковки
- Основні інгредієнти
- Призначення
- Вага упаковки
- Країна-виробник товару
Опис товару

Сухий корм Hill's SCIENCE PLAN Adult Medium Breed Culinary Creations із качкою та картоплею – повнораціонне харчування для дорослих собак середніх порід, розроблене за спеціальною рецептурою, щоб забезпечити собак у дорослому віці здоровим і смачним харчуванням. Виготовлено з високоякісних і легкозасвоюваних інгредієнтів. Переваги:
Харчування для собак Hill’s виготовлено з інгредієнтів найвищої якості. Ці інгредієнти мають відповідати суворим вимогам Hill’s Pet Nutrition щодо чистоти та вмісту поживних речовин, які перевершують галузеві стандарти. Рекомендовано ветеринарними лікарями.
Спосіб застосування
Сухий корм Hill's SCIENCE PLAN Adult Medium Breed Culinary Creations рекомендований для дорослих собак середніх порід віком від 1 до 6 років. Протягом вагітності або лактації собак середніх порід рекомендовано годувати кормом для цуценят Hill’s SCIENCE PLAN Puppy Medium Breed. Давати щодня з розрахунку ваги та фізичного навантаження улюбленця. Дотримуйтеся норм годування, зазначених у таблиці на пакунку, але також враховуйте індивідуальні потреби вашого собаки. При переході з одного корму на інший рекомендовано робити це поступово, щоб організм тварини зміг адаптуватися до нового раціону. Поступово додавайте новий корм до попереднього, щоденно збільшуючи кількість нового корму і зменшуючи кількість попереднього, поки не відбудеться повної заміни. У середньому процес переходу на новий корм триває 5-7 днів. Корм рекомендовано пересипати у спеціальний контейнер з кришкою для зберігання харчових продуктів.