uk ru

Корм Hills Prescription Diet Canine U/D Urinary Care сухий для собак із захворюваннями сечового міхура 4 кг (052742046846)

Код товару: 247569003
Корм Hills Prescription Diet Canine U/D Urinary Care сухий для собак із захворюваннями сечового міхура 4 кг (052742046846)
Корм Hills Prescription Diet Canine U/D Urinary Care сухий для собак із захворюваннями сечового міхура 4 кг (052742046846) - Прев'ю фото №1
Корм Hills Prescription Diet Canine U/D Urinary Care сухий для собак із захворюваннями сечового міхура 4 кг (052742046846) - Прев'ю фото №2
Корм Hills Prescription Diet Canine U/D Urinary Care сухий для собак із захворюваннями сечового міхура 4 кг (052742046846) - Прев'ю фото №3
Корм Hills Prescription Diet Canine U/D Urinary Care сухий для собак із захворюваннями сечового міхура 4 кг (052742046846) - Прев'ю фото №4
  • 2 084 2 017 кешбек 25,22
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Hill's Hill'sВиробник

Hills Prescription Diet Canine U/D Urinary Care - це повноцінний дієтичний корм для зменшення утворення уратного каміння, зменшення утворення цистинових каменів і зниження вмісту міді в печінці у дорослих собак. Цей корм містить помірну кількість сірчистих амінокислот, низький вміст пуринів, низький вміст білка, але високої якості, добірні джерела білка, знижений вміст міді і володіє властивостями, що підлуговують сечі.

Собаки потребують гарного балансу мінералів для підтримки хорошого здоров'я сечового міхура. Надлишок мінералів може сприяти утворенню кристалів у сечі собаки, що може призвести до утворення каменів у сечовому міхурі. Будь ласка, проконсультуйтеся з вашим ветеринаром, якщо у вашого собаки виявляються ознаки сечовипускання, такі як часте сечовипускання, кров у сечі тощо.

Дієтологи та ветеринари Hill's розробили клінічне харчування Prescription Diet u/d, спеціально розроблене для підтримки здоров'я сечового міхура вашого собаки.

Як це працює:

Як це допомагає:

Застережні ознаки здоров'я сечового міхура, щоб проконсультуватися з вашим ветеринаром:

Якщо у вашого собаки виявляються якісь із цих ознак, проконсультуйтеся з ветеринаром про те, як з ними справлятися. Ваш ветеринар також може надати вам додаткову інформацію про те, як корми Prescription Diet можуть допомогти вашому собаці продовжувати щасливе, здорове та активне життя.

Залишити відгук проКорм Hills Prescription Diet Canine U/D Urinary Care сухий для собак із захворюваннями сечового міхура 4 кг (052742046846)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки