Корм для шиншил Dajana Country mix EXCLUSIVE 500 г (DP410J)

Код товару: 250714903
Корм для шиншил Dajana Country mix EXCLUSIVE 500 г (DP410J)
  • 164 кешбек 2,05
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dajana Pet Dajana PetВиробник

Ексклюзивний корм для шиншил без доданих цукруСучасна обробка інгредієнтів за допомогою холодної екструзії зберігає поживні цінності, смак і запах.

Корма COUNTRY MIX EXCLUSIVE мають збалансований склад, який продуманий до найменших деталей, і який відповідає природним кормам, що зустрічаються в природі.

Завдяки ретельному відібраних місцевих інгредієнтів, різних типів клітинок, вітамінів та натуральних антиоксидантів можна підтримувати імунітет тварин.Інулін (розчинене волокно), попавши всередину, дає пробіотичні ефекти, які сприяють ліпшій функції травної системи.

Форма, твердість і текстура — усе це допомагає правильно змальовувати зуби.

Запах і смак нашого корму всилені виключно натуральними складниками — яблучним м’якотью, креасою, плодами шипівника.Морські водорості, що містяться в кормі, легко засвоюються і перетравлюються, є джерелом білків та вуглеводів.

Завдяки цьому зменшується рівень холестерину в крові і діє антибактеріальна дія.Завдяки збагаченню жирних кислот Омега-3, які виявлено, наприклад, у насіннях льону, при регулярному годування, хутро стане блискучим і пухнастим.COUNTRY MIX CHINCHILLA EXCLUSIVE також містить екстракт юки, який є добре відомим джерелом кальцію, фосфору, калію, заліза та вітаміну A і B.

Цей складник сприяє ефективному поглинанню поживних речовин травної системи і зменшує здуття живота і запах фекалії.Состав: лугове сіно, альфа-альфа, овес, пшениця, соняшник, соя, паростки пшениці, м'якоть яблуні, пивні дріжджі, насіння льону, паростки солоду, ламінарія, хлорид натрію, карбонат кальцію, інулін, юка-ка-каротин, екстракт Розмарина.Аналітичні складові:протеїн: 18,5%, клітковину: 18%, мастила і жири: 3,5%, мінерали: 3,5%, кальцій: 0,77%, фосфор: 0,4%.Добавки (1 кг): вітамін А: 9.000 МЕ, вітамін D3: 1700 МЕ, вітамін С: 90 мг, вітамін Е: 85 мг. Годування.

Годувати достатньо, залежно від розміру і кількості тварин, яких ви тримаєте, від одного до декількох разів на день. Переконайтесь, що миска тварин завжди повна.

Залишити відгук проКорм для шиншил Dajana Country mix EXCLUSIVE 500 г (DP410J)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки