Корм для риб JBL NovoMalawi 5,5л/860г (основний, для водоростеїдних цихлід у формі пластівців) (41660)
Корм для риб JBL NovoMalawi 5,5л/860г (основний, для водоростеїдних цихлід у формі пластівців) (41660) - Прев'ю фото №1

Корм для риб JBL NovoMalawi 5,5л/860г (основний, для водоростеїдних цихлід у формі пластівців) (41660)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник JBL JBLВиробник

JBL NovoMalawi 5,5л/860г (основний корм для водоростеїдних цихлід у формі пластівців) Повноцінний корм для оптимального росту рослиноїдних цихлід з озер Малаві і Танганьїка Поживний і легко засвоюється: ідеальний корм для риб від 5 до 20 см у верхніх і середніх шарах води.

Містить водорість спіруліну і планктон Не викликає помутніння води: скорочує ріст водоростей завдяки правильному вмісту фосфатів, покращує якість води завдяки засвоюваності, в результаті знижується кількість екскрементів риб Риби вибирають корм JBL: 98,5% всіх видів риб приймали корм JBL у ході науково-дослідних експедицій в прісноводні водойми.

Не містить рибного борошна низької якості, використана риба від виробництва філе для людей В комплекті: основний корм для акваріумних риб.

Термін придатності відкритої упаковки чотири місяці.

Термін придатності в закритій високоякісної упаковці з герметичною плівкою 3 роки Благополуччя вихованців дуже важливо Не містить рибного борошна низької якості, використана риба від виробництва філе згідно з девізом: велике філе для людей, невелика - для акваріумних риб.

Багато років компанія JBL підтримує найбільшу міжнародну організацію по збереженню акул "Shark Project".

Вагомі причини використовувати корми для риб JBL: використаний чистий білок риб без дешевої рибного борошна; оптимальне співвідношення білків і жирів; містить в основному білки водних тварин; знижує ріст водоростей і сприяє оптимальному росту риб завдяки правильному вмісту фосфатів; вражаючий апетит у риб в дослідницьких експедиціях з експериментами по годівлі риб у дикій природі; мінімальна втрата вітамінів завдяки герметичній упаковці.

Перевага наукового підходу Результати науково-дослідних експедицій JBL поряд з роботою команди наукових досліджень і розробок JBL призвели до появи оптимальної збалансованої дієти з інгредієнтами високої якості.

Рекомендації по годівлі 1-2 рази в день давайте стільки, скільки вихованці з'їдають за кілька хвилин. Молодих зростаючих годуйте частіше.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки