Корм для морських свинок Versele-Laga Complete Cavia 1.75 кг гранульований (613122)

Код товару: 250716203
Корм для морських свинок Versele-Laga Complete Cavia 1.75 кг гранульований (613122)
  • 844 кешбек 10,55
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Versele-Laga Versele-LagaВиробник

Versele-Laga Complete КАВИА КОМПЛІТ корм для гризунів, морських свинокПоживний і смачний корм для морських свинок, що складається на 100 % з легкозасвоюваних, екструдованих гранул.Дрібні домашні тварини часто вибирають із запропонованих їм кормових сумішей тільки свої улюблені шматочки, а до решти не повертаються. Це називається селективним кормових поведінкою.

Така ситуація призводить до того, що вони недоотримують частину поживних речовин і вітамінів, що може призвести до проблем зі здоров'ям.

Вирішити цю проблему може тільки однорідний повноцінний раціон.

Всі компоненти корму перемелюються і з'єднуються в однорідні гранули методом екструдування.

Таким чином, можна уникнути селективного кормового поведінки.

Форма, розмір і текстура гранул ідеально підходить для дрібних тварин.

Кожна гранула містить однакову кількість поживних речовин і збагачена вітамінами, амінокислотами та мінералами.УПАКОВКА, яка ЗБЕРІГАЄ СВІЖІСТЬ ПРОДУКТУ Повнораціонний корм розфасований з додаванням в упаковку інертного газу.

Таким чином, повітря і волога не потрапляють всередину упаковки, що забезпечує необхідну збереження свіжого смаку, запаху і вітамінів.ПОВНОРАЦІОННИЙ КОРМ ДЛЯ ТРАВОЇДНИХДОВГІ ВОЛОКНА КЛІТКОВИНИ Кролики, морські свинки і шиншили є природними травоїдними тваринами і потребують дієті з високим вмістом волокон клітковини і малим вмістом крохмалю.

У нашому кормі міститься не менше 20 % сирої клітковини.

Новий, унікальний метод виробництва наших кормів дозволяє зберегти в кормі довгі, багаті кремнієм волокна, такі ж, як у природі.

Довгі волокна підтримують оптимальну роботу травлення і правильне сточування зубів, що не завжди досягається при годуванні традиційними змішаними раціонами.ДОГЛЯД ЗА ЗУБАМИ У кроликів, морських свинок і шиншил часто виникають проблеми із зубною системою.

Зазвичай, це є наслідком неправильного і незбалансоване годування, що може призвести до порушення нормального необхідного сточування і зайвого відростання зубів.

Гранули містять спеціальні довгі волокна з додаванням кремнію, що змушує посилювати жувальну активність Вашого вихованця.

А це є запорукою хорошого і правильного сточування зубів.Низьку калорійність Кролики та морські свинки їдять протягом всього дня.

Комбінація низькокалорійності, низького рівня крохмалю і великої кількості довгих волокон клітковини в гранулах корми, є запорукою відмінного травлення та збалансованості дієти.

Таким чином, Ваш вихованець завжди буде підтримувати свою оптимальну вагу.СВІЖІ ОВОЧІ Технологія екструдування дозволяє додавати в гранули свіжі овочі.

Наш корм містить не менше 10% свіжих овочів, що підсилює смакові якості.

До того ж, текстура гранул безсумнівно приваблює кроликів, морських свинок і шиншил.ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ ПОВНОРАЦІОННОГО КОРМИВІТАМІНИ Додані в корм Complete вітаміни підтримують міцне здоров'я.

Вітамін А відповідає за регенерацію клітин шкіри, зовнішній вигляд вовняного покриву, репродукцію і метаболізм.

Вітамін Д3 стимулює кальцій-фосфорний обмін, що забезпечує міцність кісток.

Вітаміни Е і С, які є важливими антиоксидантами, що захищають організм від дії вільних радикалів. Так само вони сприяють підтримці імунітету.

Важливо: Морські свинки не здатні продукувати вітамін С самі.

Таким чином, вони безпосередньо залежать від надходження цього вітаміну разом з їжею.

Виходячи з цього факту, ми додали в корм для морських свинок Cavia Complete 750 мг стабілізованого вітаміну С. Інші повнораціонні корми також містять вітамін С.

На відміну від кристализованной форми, стабілізована мало піддається деградації і зберігає всі свої властивості протягом усього терміну придатності.ФЛОРАСТИМУЛ Унікальні добавки пробіотиків - фруктоолігосахаридів (ФОС) і манноолигосахаридов (МОС), позитивно впливають на мікрофлору кишечника.

Отже, підтримується нормальний баланс в кишечнику і його нормальна робота.ІМУНІТЕТ Додавання в корм натуральних рослинних пігментів - лютеїну і бета-каротину, позитивно впливає на опірність організму до впливу негативних факторів.

З одного боку, каротиноїди відомі як потужні біологічні антиоксиданти.

З іншого, позитивно впливають на вироблення антитіл до різних захворювань і підвищують рівень імунітету.ЗАЩИТА ОТ ОБРАЗОВАНИЯ КОМКОВ ШЕРСТИ В ЖЕЛУДКЕ Использование специальных натуральных волокон практически исключает образование комков шерсти в желудке и кишечнике.КОНТРОЛЬ ЗАПАХА ИСПРАЖНЕНИЙ Все корма Complete содержат экстракт юкки.

Он помогает связывать молекулы аммония и другие летучие компоненты, входящие в состав фекалий.

Таким образом, значительно уменшаються неприятные запахи.ОТЛИЧНОЕ СОСТОЯНИЕ КОЖИ И ШЕРСТИ Добавление в наши корма Омега-3 и Омега-6 жирных кислот обеспечивает прекрасное состояние кожи и шерстного покрова.

Омега-6 жирная кислота содержится в специфических растительных маслах.

Добавление в рецептуру льняных семян (в корма Сuni, Cavia и Chinchilla Complete) или рыбы (в корма Ferret, Rat и Hamster Complete) обеспечивает организм необходимым количеством Омега-3 жирной кислоты.

Таким образом достигается правильный баланс Омега-3/Омега-6 жирных кислот в организме.

Повнораціонний корм Complete задовольняє всі потреби Вашого тварини.

Він містить всі необхідні компоненти, приємний на смак для Вашого вихованця і простий у використанні для Вас.

Залишити відгук проКорм для морських свинок Versele-Laga Complete Cavia 1.75 кг гранульований (613122)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки