Корм для декоративних кроликів Dajana Country mix 500 г (DP404J)

Код товару: 250717603
Корм для декоративних кроликів Dajana Country mix 500 г (DP404J)
  • 95 кешбек 1,19
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dajana Pet Dajana PetВиробник

Dajana (Даян) COUNTRY MIX Rabbit - корм для кроликівБільшість сучасних кормів для кроликів містять зерна, боби, насіння, горіхи або надто багато сухофруктів. Усі ці інгредієнти шкідливі для тварин.

Таке харчування містить багато калорій, і кролі починають додавати до ваги, а це може призвести до надмірного росту зубів.

Зуби кролика призначені для того, щоб жувати їжу, а не подрібнити її.

Отже, коли тваринка не буде придатною для харчування, її зуби не ставатимуть рівномірно худими і зрештою почнуть швидко рости, що завдасть шкоди гризунам.Dajana Country Mix Rabbit - повнораціонний корм для декоративних кроликів, який являє собою суміш з ретельно виділених культур, які є натуральною їжею для Вашого улюбленця.

Це високоякісне сіно з гірних луків з ароматичних лугових трав, корисні люцерна, ихінацея, плоди плодового дерева і багатий на вітаміни шипів.

Інгредієнти корму сприяють зміцненню імунної системи тварини, сприяють її травному тракту і забезпечують відмінну статичність зубів гризуна.

Корм не містить шкідливих для кроликів продуктів і штучних ароматизаторів.Коли ви даєте своєму улюбленому улюбленцю їжу Dajana Country Mix Rabbit, Ви можете бути впевнені, що забезпечуєте його найкращим і корисним харчуванням.Склад: лугове сіно, люцерна, кукурудза, овес, овочева суміш, ехинацея, камедь ріжкового дерева, шипівник, розмарин, яблуко.Гарантований аналіз:протеин - 11,5% жир - 2,7% клетчатка - 18,3% Згора - 6%Спосіб використання: Покладіть їжу в достатній кількості відповідно до розмірів і кількості тварин один або декілька разів на день.

Пам’ятайте, що містка ніколи не буде пусткою, а також має бути достатньо чистою, питною водою протягом усього дня.Пакування: 500 гDajana Pet, Чехия.

Залишити відгук проКорм для декоративних кроликів Dajana Country mix 500 г (DP404J)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки