Консервований корм для собак Exclusion Adult All Breeds з яловичиною 400 г (5187/10281)
Консервований корм для собак Exclusion Adult All Breeds з яловичиною 400 г (5187/10281) - Прев'ю фото №1

Консервований корм для собак Exclusion Adult All Breeds з яловичиною 400 г (5187/10281)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Exclusion ExclusionВиробник

Exclusion mediterraneo monoprotein formula – повнораціонний збалансований корм на основі якісного зерна та дегідрованого монопротеїну тваринного походження.

Містить лише натуральні антиоксиданти та бета-глюкани. Рецептура корму розроблена в кращих середземноморських традиціях і включає коноплю, оливкову олію, помідори, гранат, броколі та цикорій. Не містить курячого жиру, пшениці, сої та кукурудзи. Основні переваги: Раціон містить дегідрований монопротеїн тваринного походження, що робить його ще поживнішим.

Рецептура розроблена настільки досконало, що корм повністю відповідає харчовим потребам тварини; Раціон містить зерно одного виду найвищої якості.

Не містить кукурудзи, пшениці та сої; бета-1,3-глюкани водоростей Euglena гacilis зміцнюють імунну систему організму; Коноплі, оливкова олія, помідор, гранат, броколі та цикорій багаті на антиоксиданти, які нейтралізують вільні радикали та допомагають захистити організм від оксидативного стресу та його наслідків; Глюкозамін та хондроїтину сульфат сприяють фізіологічному розвитку суглобів та підтримують їх здоровий стан; Олія рижика забезпечує здоровий стан шкіри та вовни; Не містить курячого жиру; Містить лише натуральні консерванти для підтримки свіжості корму та гарних смакових властивостей. Інгредієнти: Яловичина (90%), рис, горох, олія рижика, оливкова олія (0,1%), сушений цикорій (0,1%), коноплі, дегідрована броколі (0,01%), дегідрований гранат (0,01%) , дегідрований томат (0,01%), бета-1,3 глюкани водоростей Euglena гacilis, глюкозамін, юка моджаве, хондроїтину сульфат.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки