Кондиціонер Panasonic Super Compact CS-TZ50ZKEW/CU-TZ50ZKE, 52 м2, інвертор, A++/A+, до -15°С, Wi-Fi, R32, білий
Кондиціонер Panasonic Super Compact CS-TZ50ZKEW/CU-TZ50ZKE, 52 м2, інвертор, A++/A+, до -15°С, Wi-Fi, R32, білий - Прев'ю фото №1
Кондиціонер Panasonic Super Compact CS-TZ50ZKEW/CU-TZ50ZKE, 52 м2, інвертор, A++/A+, до -15°С, Wi-Fi, R32, білий - Прев'ю фото №2
Кондиціонер Panasonic Super Compact CS-TZ50ZKEW/CU-TZ50ZKE, 52 м2, інвертор, A++/A+, до -15°С, Wi-Fi, R32, білий - Прев'ю фото №3
Кондиціонер Panasonic Super Compact CS-TZ50ZKEW/CU-TZ50ZKE, 52 м2, інвертор, A++/A+, до -15°С, Wi-Fi, R32, білий - Прев'ю фото №4
Кондиціонер Panasonic Super Compact CS-TZ50ZKEW/CU-TZ50ZKE, 52 м2, інвертор, A++/A+, до -15°С, Wi-Fi, R32, білий - Прев'ю фото №5
Кондиціонер Panasonic Super Compact CS-TZ50ZKEW/CU-TZ50ZKE, 52 м2, інвертор, A++/A+, до -15°С, Wi-Fi, R32, білий - Прев'ю фото №6
Кондиціонер Panasonic Super Compact CS-TZ50ZKEW/CU-TZ50ZKE, 52 м2, інвертор, A++/A+, до -15°С, Wi-Fi, R32, білий - Прев'ю фото №7
Кондиціонер Panasonic Super Compact CS-TZ50ZKEW/CU-TZ50ZKE, 52 м2, інвертор, A++/A+, до -15°С, Wi-Fi, R32, білий - Прев'ю фото №8

Кондиціонер Panasonic Super Compact CS-TZ50ZKEW/CU-TZ50ZKE, 52 м2, інвертор, A++/A+, до -15°С, Wi-Fi, R32, білий

  • 60 999 кешбек 2 726,25
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Площа приміщення
  • Робота за мінусової температури
  • Дистанційне керування
  • Тип фреону
  • R32
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Panasonic PanasonicВиробник

Внутрішні Агрегати Panasonic TZ мають лаконічний, сучасний дизайн, а головною перевагою є компактні розміри 799 мм, що дає можливість встановити кондиціонер над дверима. Нові моделі інверторів Panasonic CS/CU-TZ потужні та ефективні, з класом енергоспоживання A++/A++. Кондиціонер серії Compact Inverter працює при температурі повітря до -15°С в режимі обігріву, а також до -10°С в режимі охолодження.   Кондиціонер спліт-система Panasonic Compact Inverter Ультракомпактна модель Panasonic Compact Inverter CS/CU-TZ* з інверторною системою управління ефективно впорається з охолодженням і обігрівом приміщень в будинках, квартирах, офісних і невеликих бізнес-будівлях.

Кондиціонер прекрасно справляється з регулюванням мікроклімату в кімнаті, забезпечує оптимальні температурні показники, нормальну вологість і чистоту повітря з економною витратою ресурсів.   Інноваційні особливості Panasonic серії Compact Inverter Настінна спліт-система оснащена високоефективною панеллю з фільтром PM2.5, який здатний вловлювати забруднення і алергени з розміром частинок до 2,5 мікронів.

Ця конструкція нейтралізує небезпечні для людського організму мікрокомпоненти.

Вбудований Wi-Fi модуль для комфортного управління кондиціонером з будь-якої точки в будинку за допомогою смартфона.   Експлуатаційна надійність Panasonic Compact Inverter Комфортний мікроклімат в приміщенні і надійність пристрою забезпечує поєднання сучасних механічних блоків і вбудована електроніка з мікропроцесором для управління системою: Роторний компресор R2 Rotary підтримує високий рівень продуктивності і роботу системи в екстремальних умовах при зовнішніх показниках температури від -15 до +43°С.

Зовнішній блок зі спеціальним покриттям з порошкової фарби захищений від руйнівного впливу вологого зовнішнього середовища.

Теплообмінники з антикорозійним напиленням стійкі до агресивного впливу.

Внутрішній класичний моноблок зроблений з практичного білого матового пластику Soft Matt, який легко очищати від забруднень.

Озонобезпечний холодоагент R32 з нульовим потенціалом глобального потепління характеризується економністю у витрачанні і підвищує продуктивність системи.

Вентиляційна система крильчаток Aerowings має подвійну систему жалюзі з асинхронним принципом руху.

Конструкція заслінок дозволяє більш точно регулювати напрямок повітряного потоку в горизонтальній і вертикальній площині.   Функціональні діапазони роботи Panasonic Compact Inverter Побутовий настінний кондиціонер з системою управління A Inverter відрізняється високою точністю регулювання налаштувань, тихим рівнем звуку на мінімальній потужності і високою енергоефективністю установки.

Кліматична техніка оснащена дистанційним пультом керування з монітором та інтуїтивно зрозумілою панеллю кнопок.

Спліт-система прекрасно справляється зі стандартними функціями охолодження, обігріву, осушення, вентилювання і очищення повітря в приміщенні.

Прилад також має кілька зручних режимів, які дозволяють вибрати оптимальні для кожного користувача показники: Auto - управління кондиціонером здійснює процесор, який утримує комфортну для організму температуру і коригує потужність роботи пристрою. Powerfull - система активізує максимальну потужність компресора для швидкого досягнення бажаних температурних показників.

Режим форсованого охолодження прискорює зниження температури в кімнаті і створює особливий горизонтальний повітряний потік, схожий за відчуттями на прохолодний дощ. Quiet - надтихий звук роботи установки на мінімальних показниках в 20 дБ, які відповідають шелесту сторінок в книзі. Sleep - нічний режим функціонування, в якому пристрій підтримує оптимальні для сну температурні параметри, звук і світлову індикацію на панелі. Таймер - дозволяє програмувати відкладене включення і відключення пристрою в діапазоні 24 годин. Авторестарт - забезпечує відновлення роботи кондиціонера зі збереженням всіх налаштувань, запрограмованих раніше.

Функція самоочищення ефективно усуває накопичений на теплообміннику конденсат і запобігає утворенню цвілі.   Переваги монтажу Panasonic серії Compact Inverter Компактні розміри внутрішнього блоку дозволяють встановити його над дверним прорізом або в місцях з обмеженим монтажним простором.

Настінний кондиціонер можна підключати до старих, придатних до використання магістралей від 410 фреону.

Установка здатна працювати при великій довжині трубопроводу і високих перепадах положення блоків системи. За допомогою вбудованого Wi-Fi та будь-якого смартфона, що підтримує iOS/Android, є можливість керувати кондиціонером дистанційно.

Все, що вам потрібно, це завантажити спеціальний застосунок Panasonic Comfort Cloud і мати доступ до інтернету. Через застосунок користувач отримує повний доступ до функціоналу кондиціонера Panasonic.

Є можливість вибору режиму роботи, регулювання температури повітря та інтенсивності вентилятора внутрішнього блоку, користувач може контролювати споживання електроенергії, а також встановити годинний таймер.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки